POSTIGNI VIŠE
Vokabula stipendiranjem sudjeluje u razvoju budućih profesora
Manager.ba/Bljesak.info BiH 14 ožujka, 2019
Izvor fotografije:
bljesak.info

Dolaziš na prvi sastanak gdje si tek dobio posao i ravnatelj krene govoriti o stvarima koje izgledaju kao imena kineskih sela. Slušaš ga i zapravo ništa ne razumiješ: Što je KTN? Kakve veze nastavni plan i program ima s danima keksa? Ništa ti nije jasno, a glupo ti pitati jer to izgleda svi znaju.

Znamo taj osjećaj.

Jako malo studenata u stvari zna odakle bi htjelo početi nakon završenog fakulteta.

Očekivanja postoje, ali u vidu neke lijepe kancelarije, cifre i dress koda, ali ne konkretnog posla.

Ta priča obično se završi u poslu neke druge struke ili čekanja na birou.

Mi vjerujemo da ne mora završiti tako.

 

Postigni više! Tako da ne budeš kao i svi drugi

 

Želimo vidjeti pozitivne promjene u našem društvu i gradu.

Tamo gdje radimo veliki je dio naših života.

Upravo zato smo, kao najinovativnija škola njemačkog jezika u Mostaru ali i široj regiji, ponosni što stipendiranjem studenata možemo sudjelovati u razvoju budućih profesora i pomoći im da postignu još više.

Shodno tome, danas je potpisan ugovor o stipendiranju s Mirelom Tucaković, studenticom na Univerzitetu Džemal Bijedić i dobitnicom prvog vala dodjele Vokabulinih stipendija.

 

 

“Trenutno sam studentica diplomskog studija, no ne želim tu stati, želim ostvariti više, neprestano se usavršavati i otkriti što još sve mogu postići. Upravo me Vokabula potaknula na to, da izađem iz svojih okvira i budem spremna za nove izazove i iznenađenja.”, istakla je Mirela Tucaković.

Pravo na Vokabulinu stipendiju imaju redovni studenti diplomskog studija njemačkog jezika Sveučilišta u Mostaru i Univerziteta Džemal Bijedić koji ispunjavaju uvjete stipendiranja.

Studenti koji dobiju stipendiju kroz devetomjesečno razdoblje primati će po 100KM, s mogućnošću produljenja.

Potaknuti upis na studij njemačkog jezika Vukadin je istaknula kako se dodjeljivanjem stipendija studentima želi potaknuti upis na studije njemačkog jezika, a ne samo da ih dobivaju studenti ICT-a.

 

 

“Kakvi god bili vaši ciljevi, Vokabula je posvećena pomaganju da ih ostvarite. Ovladajte najnovijim tehnikama u nastavi, izgradite nevjerojatne vještine i doživite najbolje od inovativne nastave. Uz našu autentičnu nastavu i nesebičnu misiju učinit ćemo sve što možemo kako bismo bili sigurni da ćete uspjeti. Dajemo podršku koja vam je potrebna da pretvorite svoje snove u stvarnost.”, dodala je Ivana Vukadin.

Postigni i ti više!

Želiš postići više u svojoj struci i osigurati sebi perspektivnu budućnost?

Prijavi se i postani stipendista Vokabule i usudi se postići više! Vokabula je najbolje mjesto za visoka postignuća i osobni razvoj. S

premite se za novi val promjena u Mostaru i podržimo #zajedno izvrsne studente! Vokabula je uz mlade i studente, a uz koga ste Vi? #PostigniViše 

Povezani članci

1

Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo