PROJEKTI
VIDEO Retail Park u Gradišci 2021.: Pogledajte kako će izgledati
Manager.ba/akta.ba BiH 15 svibnja, 2019
Izvor fotografije:
akta.ba

Centrum trade iz Banjaluke kupio je skladišta bivšeg Vodoprivrednog preduzeća “Sava” Gradiška” kod banjalučkog mosta, gdje će graditi moderni prodajni centar.

Retail Park će se prostirati na 20 000 m2.

Nalazi se na putnom pravcu koji direktno vodi od graničnog prijelaza sa EU.

U planu je i izrada kružne prometnice kojom će biti omogućen brz i lak prilaz parkingu Retail Parka.

Pozicioniran je u neposrednoj blizini velike tržnice neprehrambene robe koja je u najvećoj mjeri shopping destinacija kupaca iz EU, kao i četiri supermarketa gdje se snabdjeva domaće stanovništvo.

Jedini je Retail Park na teritoriju koja se prostire od Zagreba do Slavonskog Broda, a svojom blizinom interesantan je za kupce koji žive na teritoriji između ova dva hrvatska grada.

Europski projektanti koji su angažirani na izradi projekta Retail Parka vodili su se idejom prostora koji bi zadovoljio sve potrebe za svim vrstama kupovine, i želju za obiteljskom zabavom, ostavivši pri tome veliki dio zelenih površina za slobodne aktivnosti.

Tako da će svojim ambijentom i ponudom Retail Park postati odredište cjelodnevnog zadržavanja u toku kojeg će kupci imati priliku za dnevnu, tjednu i vikend kupovinu upotpunjenu različitim vidovima zabavnog sadržaja.

Veliki broj prodavnica, kino, dječije igraonice, restoran i kafići, zajedno čine da odlazak u kupovinu postane vrhunska zabava.

 

Šoping

Prodavnice poznatih domaćih I svjetskih brendova pružit će posjetiteljima uvijek aktualne modne i sportske kolekcije odjeće I obuće, kao I bogat izbor kozmetike.

Kako bi se kupovina mogla odnositi na kompletnu obitelj ali i dom, osim odijevanja, na raspolaganju će biti I odličan izbor asortimana Home centra koga čini tehnika, rasvjeta, posudje i home dekor. 

Ponuda za opremanje doma proširena je i kompletnim asortimanom za uredjenje doma, poput strojeva i alata, fasada, boja i lakova, keramike i sanitarija, stolarije, odnosno, Retail Park će činiti kompletna ponuda asortimana za gradnju, opremanje i uređenje doma.

Vrtnim centrom, asortiman je sa doma proširen i na vrt i okućnicu.

Jedan dio Retail Parka odnosit će se I na najmlađe, bit će zastupljene i različite vrste igračaka za sve uzraste.

 

Zabava

Raznovrsni oblici zabavnih sadržaja, poput kina, dječijih igraonica i zelenih površina na raspolaganju su kupcima kao sadržaj za cjelodnevnu animaciju.

 

Gastronomija

Restoran sa raznovrsnom kuhinjom kao i tematski kafići svojom uslugom pružit će osvježenje I predah od zabave i šopinga.

Sadržajem koji nudi, dobrom pozicijom kao i pristupačnošću svoje lokacije sa svih putnih pravaca koji prolaze kroz Gradišku, ovaj Retail Park u kratkom roku postat će ne samo mjesto dobre kupovine već I odredište vrhunske zabave za cijelu obitelj.