KOMPANIJE
Veliki projekti za ALFA Therm: Investitori prepoznaju njihovu stručnost
Manager.ba BiH 18 ožujka, 2019

2019. godina je krenula užurbano za Alfa Therm. U tijeku su završni radovi na nekoliko većih projekata na kojima su radili u prethodnom razdoblju i sada slijedi onaj ljepši dio posla, puštanje instalacija u rad.

Projekt koji žele posebno istaknuti je Delta City tržni centar u Banja Luci, čije otvaranje je predviđeno za kraj ovog mjeseca.

Radovi su trajali cijelu prošlu godinu i ovo je jedan od većih objekata na kojem su do sada radili.

Zahvaljujući njihovom partneru firmi Hollodex iz Banja Luke, uspjeli su bez nekih veći problema i odstupanja od dinamike radova prolaziti kroz sam proces montaže i realizacije svog dijela posla.

Treba uzeti u obzir da je ovako veliki projekt zahtijevao ogromnu organizaciju i usklađivanje radova sa brojnim ostalim izvođačima. 

Zaposlenici Alfa Therm-a koji posljednjih godinu dana žive u Banja Luci zaista su odradili veliki posao.

Inače, sam objekt Delta City centra se prostire na preko 65.000 m2 sa 110 unutarnjih lokala.

Njihov dio posla je bio uraditi pripremu instalacije grijanja, hlađenja i svježeg zraka cijelog centra.

 

 

Također su za svog dugogodišnjeg klijenta CineStar odradili unutarnja rješenja klimatizacije i ventilacije za dvorane, tako da sada u njihovoj referentnoj listi stoje svi do sada otvoreni Cinestar multiplexi na području BiH. 

Nije loše spomenuti i da su imali priliku prvi put surađivati sa svjetski poznatom robnim lancem H&M, budući da se u Delta City centru otvara prvi dućan H&M-a u Bosni i Hercegovini.

Zaista je veliki posao iza nas i posebno se zahvaljuju svim svojim partnerima i suradnicima s kojima su uspjeli sve završiti.

Budući da djeluju regionalno, veliki dio posla odrađuju i na području susjedne Hrvatske, te dio i u Crnoj Gori gdje su upravo pred završetkom radova na nekoliko većih objekata.

Kako sada stvari stoje užurbani tempo će ih pratiti i u narednom razdoblju.

U Bosni i Hercegovini im slijedi veliki projekt u Živinicama, za njihovog dugogodišnjeg partnera Bingo doo, a uskoro kreću radovi na rekonstrukciji hotela u sklopu hotelijersko-turističke firme „Jadran“ u Crikvenici, te nekoliko projekta na dubrovačkom području i Makarskoj rivijeri.

Alfa Therm posljednjih godina ciljano radi selekciju prema velikim projektima različite namjene, a posebice za kompleksne i složene projekte u ugostiteljstvu i industriji.

'Naši investitori to prepoznaju i drago nam je da smo se uspjeli dokazati i istaknuti kao pouzdana tvrtka sposobna odraditi najzahtjevnije projekte. U segmentu trgovine i ugostiteljstva već dulji niz godina imamo odličnu suradnju i radimo projekte za Importanne resort, Valamar, Blue Sun, Bingo, FIS, Mepas...', zaključio je Tomislav Lovrić , manager prodaje Alfa Therm-a.

Tagovi: