ATLANTIC
Upoznajte bojler koji štedi vaš prostor
Manager.ba BiH 23 listopada, 2017

Danas je nemoguće zamisliti potpun životni komfor bez bojlera. Ipak, oni su često estetski potpuno neprivlačni i uz to zauzimaju jako puno prostora.

Svima nam je danas jako važno na sve moguće načine postići uštede u prostoru i maksimalno iskoristiti svaki kutak doma. Istraživanje u Francuskoj pokazalo je kako svaka druga osoba ima problem s ograničenim prostorom. Upravo to istraživanje stručnjacima iz Atlantica poslužilo je kao inspiracija za ideju o kreiranju posebnih tzv. „ravnih bojlera“.

Razvoj ravnih bojlera

Značajnu ulogu u kreiranju ovog bojlera imao je Aurore Gautron, inače voditelj proizvodnje električnih bojlera u Atlanticu. On navodi kako je ideja nastala iz potrebe kupaca za maksimalnom uštedom životnog prostora.

Put od ideje do gotovog proizvoda nije bio nimalo jednostavan. Atlanticov marketing tim je surađivao s odjelom za istraživanje i razvoj kako bi uskladili atraktivan i praktičan dizajn s tehničkim karakteristikama.

Provodilo se detaljno istraživanje tržišta kako bi problemi kupaca bili potpuno uvaženi.

Na kraju je nastao jedinstven proizvod u svijetu bojlera.

Zašto je Atlantic ravni bojler poseban?

Tradicionalni bojleri funkcioniraju na principu akumulacije. Voda koja se koristi tijekom dana grije se tijekom noći. Ravni bojler ne funkcionira na taj način. On ima pametni način rada te priprema nekoliko puta tijekom dana toplu vodu, ali isključivo prema navikama potrošača. To može zahvaljujući programu koji to pamti. Na taj način se postiže maksimalna učinkovitost. Primjerice Lineo od 65 L može zamijeniti tradicionalni bojler od 100 L.

Jedna od velikih prednosti, svakako je i mogućnost postavljanja horizontalno i vertikalno. Ovaj bojler je moguće postaviti čak i u ormar što se može vidjeti i u videu na linku.

Uz to ima i Boost funkciju čijim aktiviranjem voda za jedno tuširanje može biti spremna za samo 30 minuta.

Atlanticov ravni bojler ima automatski i manualni način upravljanja. Iz Atlantica preporučuju automatski način jer on osim što donosi uštede, osigurava i potpunu udobnost tako što analizira potrošnju i svoj rad prilagođava vašim potrebama.

Voditelj projekta ističe kako se na ovaj način postiže ušteda od 10%.

Generalni uvoznik i distributer Atlanticovih proizvoda za Bosnu i Hercegovinu je kompanija Nobel Corporation iz Mostara.

Povezani članci

1

2

Video
Željko Kiauta, poduzetnik iz Francuske
Od nogometnih škola Veleža i Lyona do platforme Sportiw
DAVORIN VIDAČKOVIĆ, GUMA M
Izazov je i užitak voditi tvrtku simbol automobilske branše
IVICA SIVRIĆ, REDAH
Javni sektor je često u sukobu umjesto u partnerstvu s privatnim