EDUKACIJA
Udruga Diva poziva sve dame na predavanje „Komunikacija stres, ravnoteža“
Manager.ba 10 ožujka, 2020

Sve posjetiteljice očekuju pokloni naših sponzora Podravke, Violete i Avona.

 

Udruga Diva-žena sa stavom organizira predavanje „Komunikacija, stres, ravnoteža“,

Predavanje psihoterapeutkinje Nermine Vehabović Rudež na temu „Komunikacija stres, ravnoteža“  bit će održano u subotu 14.03. u 17 sati u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu.

Predavanje je besplatno i prijava na link: forms.gle/ZwtDkZJbWad1gRNt9 je obavezna zbog ograničenog broja mjesta.

Svjedoci  smo kako su žene u današnjem društvu pod velikim stresom i teško izdvajaju vrijeme za sebe pokušavajući balansirati između poslovnih i obiteljskih obaveza. 

Govorit će se o strategijama uspješne komunikacije, ublažavanja stresa i postizanja ravnoteže kako u privatnom tako u poslovnom životu.

Poslije predavanja slijedi druženje gdje će dame imati priliku razmijeniti iskustva i bolje se upoznati uz zakusku i pjenušac.

Također sve posjetiteljice očekuju pokloni naših sponzora Podravke, Violete i Avona.

O predavačici: Nermina Vehabović Rudež je magistra Psiholoških nauka. Od 2004. godine je instruktorica Instituta za realitetnu terapiju i teoriju izbora. Radi u Centru za mentalno zdravlje u Visokom, kao psihologinja i psihoterapeutkinja, gdje je stekla veliko iskustvo u radu sa ženama, Autorica je nekoliko knjiga kao što su priručnik za roditelje “Voljela bih podijeliti s vama“ iz 2005.godine i "Putovanje jednog psihoterapeuta" iz 2019.godine koja će biti ukratko predstavljena i na ovom događaju.

 

Tagovi:
Video
VIDEO
Maja Miljević: 8 koraka do uspješnog početka biznisa
VIDEO
Kako izgraditi osobni brend - 5 ključnih elemenata
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana