INVESTICIJE
U Zavidovićima otvoren Biznis-centar financiran iz Vlade FBiH
manager.ba/ba.ekapija.ba BiH 16 rujna, 2021
Izvor fotografije:
ba.ekapija.com

Istaknuto je da Vlada FBiH intenzivno ulaže napore u rješavanje naslijeđenog problema radnika Krivaje, a osim pitanja rješavanja statusa ove kompanije, radnici su bili zainteresirani i za izmjene Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju u FBiH.

 

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić posjetio je jučer Zavidoviće i s načelnikom ove općine Hašimom Mujanovićem otvorio novoizgrađeni općinski Biznis-centar, koji je uspostavljen zahvaljujući sredstvima Vlade.

Na sastanku s predstavnicima općine Zavidovići naglašeno je da je Vlada FBiH i do sada pomagala Zavidovićima i da će s podrškom nastaviti i ubuduće, navedeno je u saopćenju Vlade.

Novalić se potom obratio radnicima Krivaje okupljenim ispred zgrade općine, koje je informirao o do sada poduzetim aktivnostima i naporima Vlade u rješavanju njihovog statusa.

Istaknuto je da Vlada FBiH intenzivno ulaže napore u rješavanje naslijeđenog problema radnika Krivaje, a osim pitanja rješavanja statusa ove kompanije, radnici su bili zainteresirani i za izmjene Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju u FBiH, saopćeno je iz Vlade.

  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
Povezani članci

1

2

Tagovi: