SFERA D.O.O.
U Mostaru održano Edukativno druženje s trudnicama
Manager.ba BiH 12 travnja, 2019

U Mostaru je sinoć održano Edukativno druženje s trudnicama koje je u sali hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača okupilo veliki broj trudnica.

Organizator druženja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, a domaćin projekta je dr. Alma Vila Humačkić.

Doktorica se na početku programa obratila svim trudnicama, poželjela im dobrodošlicu, te održala predavanje vezano za trudnoću.

Svaka trudnica je od dr. Vila Humačkić dobila poklon bon od 20% popusta za jedan ginekološki pregled.

Pored toga, Hotel Ada Blagaj jednu sretnu dobitnicu darovala je sa spa i ručkom za dvije osobe, a Colorscape brend darovala je unikatnu majicu bosansko-hercegovačke slikarice Alise Teletović.

Kompanija Sfera darovala je ''Bebin dnevnik'', personalizirani dnevnik u koji se upisuju prvi i najslađi trenuci bebinog života.

Trudnice su tokom dvosatnog druženja uživale u zanimljivim i edukativnim predavanjima, komunicirale, te su imale priliku da vide kako to izgledaju vježbe za trudnice.

Sponzori i partneri projekta, kao i svaki put do sada pripremili su vrijedne poklone i nagrade za trudnice.

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty test, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espuminsan L, Tosama sa proizvodima To.To., Sebamed baby, Farmaduks sa proizvodom MAM, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Salvus sa proizvodima Salvit i Solgar, La Roche-Posay.

Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa proizvodima Frutek, Nobel.
 

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce