ZA LJETO
Tuzla nudi nove poticaje avioprijevoznicima
Manager BiH 01 veljače, 2024

Turistička zajednica Tuzlanskog kantona objavila je novi javni poziv za subvencioniranje zračnog prometa s Međunarodne zračne luke Tuzla.

 

U pozivu se navodi kako mu je cilj razvoj turizma i zračnog prometa na području županije u 2024. godini radi zadržavanja postojećih ili uspostave novih linija, povećanje broja putnika i jačanje turističkog sektora.  

Kriteriji su zrakoplovi kapaciteta minimalno 110 sjedišta i najniža cijena po rotaciji.

Na popisu je 19 odredišta u Njemačkoj ( Franfurt Hahnm Berlin, Saabruken, Hamburg, Baden-Baden, Nurnberg, Keln i Fridrichshafen, Švedskoj (Goetheborg, Stockholm, Hamlmstad, Malmo), Danskoj (Esbjerg, Billund), Austriji (Beč), Nizozemskoj (Maastricht Eindgoven) i Turskoj (Istanbul).

Direktor Međunarodne zračne luke Tuzla Dževad Halilčević kazao je prije nekoliko dana kako je s grčkom kompanijom Lumiwings, koja je izabrana javnim pozivom u studenome prošle godine, sklopljen ugovor za zimski red letenja koji traje do 31. ožujka. Dodao je kako su u tijeku su pregovori za ljetni red letenja i kako se nada "kako će ubrzo sve biti dogovoreno i objavljeno."


Manager.ba

Povezani članci

1

2

Video
ALISA GEKIĆ, LINK
LiNK je kreirao više od 4.000 radnih mjesta
"IMAM IDEJU" - MARIJA ĆEŠKIĆ
Coralov "Marshal plan" i branding Hercegovine mogu biti rješenje
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti
Savjeti