KING PARTNER DAYS 2018
Tradicionalni poslovni susreti IT stručnjaka
Manager.ba BiH 09 studenog, 2018

Kompanija King d.o.o. organizirala je danas u Tesliću, osmu po redu, IT konferenciju „King Partner Days 2018“ s ciljem prezentacije najnovijih trendova u oblasti informacijskih i komunikacijskih tehnologija.

Konferencija je okupila više od 200 sudionika, predstavnika partnera kompanije King.

 

 

Osmu godinu zaredom organiziramo ovu konferenciju i nastojimo okupiti najuspješnije kompanije iz IT industrije. Drago mi je da smo se u proteklih sedam godina uspjeli nametnuti kao jedan od najvećih skupova ovog tipa u regiji, te da je interes za učešće na konferenciji iz godine u godinu sve veći. Sve to potvrđuje međusobno povjerenje nas i naših poslovnih partnera, kako kupaca i klijenata, tako i dobavljača - kazao je Velimir Nešković, direktor i vlasnik kompanije King u uvodnom obraćanju.

 

 

Priliku da predstave svoje novitete ove godine su imale velike svjetske kompanije i brendovi kao što su: HP, Canon, Microsoft, Kaspersky, D-Link, Tesla, Vertiv, GoPro i DJI.

Konferencija će biti završena svečanim ručkom i dodjelom vrijednih nagrada koje su za najsretnije sudionike osigurali sponzori konferencije. 

O kompaniji King d.o.o.

Poduzeće King d.o.o. osnovao je dipl.ing.el. Velimir Nešković prije 22 godine u Doboju.

Svojim radom i vizijama, a uz nesebično zalaganje svih zaposlenih radnika, stvorio je uspješno poduzeće koje se bavi informacijskim tehnologijama i kompjuterskim inženjeringom.

Poduzeće danas ima 22 stalno zaposlena radnika i ostvaruje značajne rezultate i prihode u oblasti kojom se bavi.

Konferencija King Partner Days

Cilj Konferencije King Partner Days je da se sudionici upoznaju s najnovijim trendovima na polju informacijskih tehnologija, te da im se pruže neophodne informacije iz ove oblasti.

Osma po redu i jedna od najvećih ICT konferencija u Bosni i Hercegovini u organizaciji kompanije King d.o.o. iz Doboja, pod nazivom "King Partner Days 2018.", održava se 9. studenog u hotelu "Kardial", Banja Vrućica - Teslić.

Ovo je jedinstvena prilika za okupljanje KING-ovih poslovnih partnera, kupaca, dobavljača i klijenata sa kojima je ostvarena dugogodišnja suradnja.

Sa preko 200 sudionika iz više od 120 kompanija King Partner Days predstavlja respektabilan događaj u regionalnim okvirima.

Iz godine u godinu bilježi se povećanje broja sudionika, a očekuje se da se taj trend i nastavi.

Video
Specijalna bolnica Sv. Katarina
Centar za bolesti kralježnice - PLDD i kirurgija perifernih živaca
Specijalna bolnica Sv. Katarina
Dječja ortopedija – iskustvo pacijenta
Specijalna bolnica Sv. Katarina
Iskustva pacijenata