POSLOVNI SAVJETI
TIPS AND TRICKS: Nekoliko korisnih znanja zbog kojih ćete dobiti posao prije svih drugih
Manager.ba/Poslovni.hr BiH 24 svibnja, 2018

Razvijanje profesionalnih znanja i vještina jako je važno ako ste u potrazi za novim poslom. Svaki poslodavac dat će vam prednost pred drugim kandidatima vladate li ovim znanjima.

Nemojte da vas u stjecanju novih znanja spriječe razni izgovori. Potražite online tečajeve koji obično nisu skupi i savladajte dobro ovih nekoliko korisnih i važnih vještina kako biste ih mogli uvrstiti u svoj životopis. 

1. Excel

Microsoft Excel prepun je korisnih alata za koje vjerojatno niste ni znali da postoje. Postoje online tečajevi koji će vam pomoći pristupiti problemu i riješiti ga pomoću Excela.

2. Email marketing

Email nije mrtav. Naprotiv, kako su pokazali uspješni primjeri newslettera, email je učinkovit kanal komunikacije s vašim pratiteljima i klijentima, pod uvjetom da ga koristite na ispravan način. Naučite kako koristiti jednu od najpopularnijih platformi, MailChimp.

3. Google Analytics

Za poslodavce koji imaju snažno online poslovanje korištenje Google Analyticsa je neizbježno. Ovaj servis omogućuje im da analiziraju posjetitelje prateći njihove aktivnosti i puno više od toga. Dobro savladajte Google Analytics i bit ćete sposobni davati vrlo korisne savjete bilo kojem poslodavcu koji posluje online.

4. Javni nastup i prezentacijske vještine

Kako predstavljate ono što radite jednako je važno kao i ono što radite. Savladajte komunikacijske vještine i naučite kako u potpunosti iskoristiti sve što vam pruža PowerPoint i Keynote.

Video
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti
JELENA ČAČULOVIĆ, WELTPLAST
Tvrtku tretiramo kao dijete u obitelji
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje