KOMPANIJE
TIC – Tuzla International Company postala zastupnik turske firme AKE
manager.ba/akta.ba BiH 07 svibnja, 2021
Izvor fotografije:
akta.ba

Firma AKE se nalazi u Antaliji, broji preko 300 zaposlenih a kontinuirano raste od svog osnivanja 1995. godine i nastavlja pružati slobodu sigurnost i udobna putovanja svojim korisnicima noseći odgovornost da bude jedan od glavnih aktera svog sektora.

 

TIC – Tuzla International Company potpisao je zastupništvo sa turskom firmom AKE, priopćeno je iz ove kompanije.

Radi se o firmi koja se smatra jednom od vodećih firmi za proizvodnju liftova, pokretnih stepenica i sistema za osobe sa invaliditetom.

Firma AKE se nalazi u Antaliji, broji preko 300 zaposlenih a kontinuirano raste od svog osnivanja 1995. godine i nastavlja pružati slobodu sigurnost i udobna putovanja svojim korisnicima noseći odgovornost da bude jedan od glavnih aktera svog sektora.

"Zadovoljstvo nam je raditi sa ovakvom firmom koja se broji jednom od najboljih iz svog sektora. Mi, kao njihovi zastupnici ćemo se potruditi da njihove kvalitetne proizvode plasiramo kako u Bosnu i Hercegovinu tako i na Balkan. Bitno je napomenuti da firma AKE  90% svojih dijelova za liftove, pokretne stepenice i platforme za osobe sa invaliditetom proizvodi u svojoj fabrici", ističe direktor firme Zejd Bećić.

Pokrenuvši proizvodnju pokretnih stepenica i staza 2012. godine, AKE postaje prepoznatljiv kao marka turske proizvodnje liftova i sistema za ljude sa invaliditetom. Svoje proizvode izvozi u 40 zemalja širom svijeta, uglavnom u Evropu, kao i u Rusiju i zemlje Bliskog Istoka.

AKE djeluje u tri pravca  - liftovi, pokretne stepenice i sistemi za osobe s invaliditetom.

Dizajnira, proizvodi, instalira liftove za zgrade i sve građevinske objekte. Liftovi se dizajniraju da udobno, sigurno i efikasno odgovore na sve zahtjeve.Istovremeno, Također, AKE proizvodi kabine dizala s estetskim linijama u skladu sa potrebama i projektima. Ovaj proizvodni proces obuhvaća gotovo sve vrste unutrašnje arhitekture, slikarstva i industrijskog dizajna.

Pokretne stepenice AKE nude sigurnost, dizajn i produktivnost za javne i komercijalne građevine. Tu su i sistemi za osobe sa invaliditetom kojima AKE želi uljepšati i poboljšati standard života starijih, bolesnih, majki s djecom, nepokretnih osoba koje su vezane za kolica, kao i osobama sa poteškoćama u hodanju.

Više o firmi: www.ake.com.tr

Povezani članci

1

Tagovi:
Video
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti
JELENA ČAČULOVIĆ, WELTPLAST
Tvrtku tretiramo kao dijete u obitelji
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje