SPARK.ME
Svjetski autoritet iz oblasti korporativnih inovacija govornik na SPARK.ME
Manager.ba Regija 20 veljače, 2019
Izvor fotografije:
SPARK.ME

Organizacijski tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Europi, koja je zakazana za 25. i 26. svibanj, i koja se po prvi put organizira u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je najavio novog govornika Spark.me konferencije – Jeremiaha Owyanga.

Owyang se smatra svjetskim autoritetom za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija.

Tijekom svoje višedesetljetne karijere, Owyang je surađivao sa gigantima kao što su Adobe, Electrolux, Wells Fargo, Nestle, Cisco, Western Union, Visa, Colgate, Yum, Pepsi i mnogi drugi. 

Bilo da se radi o korporativnim inovacijama, razvoju autonomne tehnologije ili načinu na koji tehnološki razvoj utiče na naše blagostanje, Owyang se bavi analizom novih tehnologija, procjenjujući njihov potencijal za rast, mogućnosti koje pružaju i načine na koje dovode do promjena u ponašanju i očekivanjima korisnika.

Owyang je suosnivač Kaleido Insights, istraživačke konsultantske kuće koja pomaže velikim kompanijama da se povežu sa svojim klijentima koristeći nove tehnološke trendove.

Osnivač je i izvršni direktor Catalyst Companies, vijeća koji okuplja velike kompanije i potiče razmjenu znanja na polju tehnologija i inovacija.

Također je suosnivač Altimeter Group, konsultantske kuće koja se bavi istraživanjima u oblasti strategije i novih tehnologija.

 

 

Owyang je prepoznat mislilac i strateg čiji su radovi objavljivani u časopisima kao što su The Wall Street Journal, The New York Times, USA Today i Fast Company.

Njegov blog, Web Strategist, se smatra jednim od najboljih online publikacija na temu načina na koje se korporacije mogu povezati sa svojim klijentima uz pomoć interneta i novih tehnologija.

Owyang se našao na listi „Who is who” magazina Silicon Valley Business Journal, dok je Time magazin proglasio njegov Twitter profil jednim od onih koje treba pratiti.

Organizatori konferencije su prethodno, kao prvu Spark.me 2019 govornicu, najavili Anab Jain, TED govornicu, dizajnericu, filmsku producenticuu, i suosnivačicu Superflux,

svjetski priznate kompanije koja nam inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava približiti svijet budućnosti.

 

 

Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na službenoj web stranici konferencije.

Cijena karte je 300€, ali zainteresirani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 150€ do 14. ožujka.

Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija

koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€.

Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (25-26. svibnja), startap takmičenju (25-26. svibnja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim

pauzama za kavu u tijeku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. svibnja).

Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja.

Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Europi, koja je zakazana za 25. i 26. svibnja, se organizira u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu,

jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori.

Ovo je prvi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju.

Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena - .ME, koja od 2013. godine organizira konferenciju jednom godišnje.

Spark.me nudi priliku sudionicima da o aktualnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko 580

sudionika konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketere, startapove i ljude željne znanja. 

 

Za više informacija o Spark.me 2019 posjetite službenu web stranicu konferencije, Facebook stranicu, Twitter  i Instagram profil konferencije.