VELIMIR SRIĆA
SVE TAJNE HARMONIČNOG VOĐENJA: Kako upravljati promjenama i izbjeći krize
Manager.ba Regija 15 lipnja, 2018

Knjiga za sve koji misle da bi, privatno i poslovno, svijet oko nas mogao biti puno bolji i koji se žele oko toga obrazovati i angažirati! Propitujući postojeći sustav vrijednosti, autor nudi novi, na skladu temeljeni model vodstva za menadžere u državnim, političkim i neprofitnim organizacijama, primjenjiv za sve ljude koji žele živjeti bolji i kvalitetniji život. Integracijom znanja, vještina i vrijednosti harmoničnog vodstva, model daje originalni pogled na izazov vođenja, potičući ljude da rade na sebi i poboljšanju odnosa s drugima kroz ponašanja koja promoviraju pozitivni stav prema svijetu i stvaraju harmoniju. Model je istinski multikulturalan, ujedinjuje pogled na vodstvo Dalekog i Bliskog istoka, miješa ih sa Zen mudrostima i integrira s trendovima upravljanja razvijenog Zapada kao i s iskustvima u tranzicijskim zemljama Srednje i Istočne Europe. Kroz jednostavne primjere, autor u detalje objašnjava kako svatko od nas može razviti unutarnji sklad, a zatim izgraditi i razvijati harmonične timove i organizacije. Inspirativni i provokativni tekst koji motivira na akciju, postavlja najdublja pitanja i na njih daje konkretne odgovore!

O knjizi su rekli:

Ovu knjigu, još jednu Srićinu uspješnicu, preporučam svakome tko ima ambicija biti lider na mikro ili makro razini, ali i svakome tko želi biti dio nekog harmoničnog sustava. Možemo bolje, stvoreni smo da letimo! I da parafraziram, neka nam je uspješna i harmonična Hrvatska! 
Prof. dr. Ivo Josipović 

Knjiga nudi novi model vođenja u poslovnom, političkom i javnom okruženju. Njen potencijal da iz temelja promijeni pogled menadžera na izazove vođenja prije svega leži u originalnosti inspirativnih poruka koje ohrabruju za rad na sebi i potiču na izgradnju harmoničnih odnosa u timovima i organizacijama. 
Bruno Filipi, President Coca-Cola South Pacific 

Knjiga sadrži gotovo svu modernu menadžersku mudrost. Autor nas sustavno vodi kroz priču o tome kako postati bolji vođa, osoba, otac, prijatelj ili partner. Obrađeni niz slučajeva, iskustava i modela daje osjećaj kao da su Michael Porter, Kets de Vries,Tom Peters i Malcolm Gladwell udružili snage te dolazi u pravo vrijeme jer naša budućnost ovisi prije svega o tome hoćemo li naučiti u svijetu stvoriti više sklada i ravnoteže. 
Miha Žerko, CEO SRC.SI 

Knjiga daje filozofiju vođenja koja je u punom skladu s kretanjima na tržištu razvoja vještina i znanja budućih vođa. Autorov harmonični model pruža obećavajuće i vrijedne odgovore na sve dileme suvremenih menadžera. Posebnom vrijednošću knjige smatram činjenicu da tekst i pristup idu u susret ne samo aktualnim, nego još više budućim dilemama i problemima ove dinamične struke. 
David Rees, Executive Development, Reading University 

Cijena knjige (uključuje poštarinu, ne uključuje PDV 5%): 149,00 kn

* za narudžbe 5 i više primjeraka odobravamo popust 10%

NARUČITE OVDJE.