POSLOVNI DOGAĐAJ
Stručno predavanje: Koje uloge organizacija treba ispunjavati da bi bila uspješna?
manager.ba 14 rujna, 2021

Predlažemo da na trenutak predahnete od svoga posla, pročitate ovaj kratki tekst i razmislite:

 

Znate li neku kompaniju koja je neuspješna, koja je propala? Znate li razloge zašto je propala? Napustili su je kvalitetni kadrovi, pokradena je, preinvestirali su, menadžeri su paralelno radili privatne poslove, prvi čovjek je "spržio svoje suradnike", itd. Nisu vjerovali jedni drugima, nisu poštovali jedni druge i sl.

Stoga vas pozivamo da dođete 24.09.2021. (petak) u 15.30 sati u TP INTERA kako bismo na svijet organizacija pogledali sa sasvim druge strane.

Gospodin Hrvoje Bogdan, konzultant Adizes SEE, govorit će o tome koje uloge organizacija treba ispunjavati da bi bila uspješna.

Osnovne teme:

- Uloge koju organizacija treba ispunjavati da bi bila uspješna – kratkoročno i dugoročno
- Stilovi dobrog i lošeg upravljanja
- O čemu ovisi uspjeh organizacije

 

O organizatoru: 

ASEE / Adizes SEE je osnovan 1994. u Novom Sadu kao privatna tvrtka i uspješno pruža usluge konzaltinga i obrazovanja menadžera pretežno u zemljama bivše Jugoslavije. Od početka radimo i kao dio mreže Adižes Instituta iz Santa Barbare, SAD-a, tako da se dio naših aktivnosti obavlja po licenciranoj Adižes metodi za organizacijsku terapiju pri reorganizacijama tvrtki.

Osnovne djelatnosti ASEE / Adizes SEE su organizacijska terapija temeljena na Adižes metodologiji, konzalting u funkcionalnim područjima, edukacija koja se odvija kroz otvorene i in-house seminare i treninge te izdavaštvo. Sve naše usluge se temelje na međunarodnom iskustvu i obaveznim obukama po metodama i standardima uobičajenim u najrazvijenijim zemljama, više od petnaest godina prakse na prostorima jugoistočne Europe i više desetljeća iskustva naših konzultanata i predavača.

 

  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
  • Euro-Express d.o.o.
  • Euro-Express d.o.o.
  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
Tagovi: