KOMPANIJE
Selmo Cikotić i firme "Bičakčić" i "EIB Internationale" osnovali još jednu firmu
manager.ba/akta.ba BiH 15 travnja, 2021
Izvor fotografije:
akta.ba

Sudeći prema nazivu u planu je izgradnja vjetroelektrane na brdu Čardakov koje se nalazi na nadmorskoj visini od 1805 metara.

 

Selmo Cikotić i firme "Bičakčić" i "EIB Internationale" osnovali su još jednu firmu "Vjetroelektrane Čardakov" d.o.o. Travnik, saznaje Akta.ba.

Firma je osnovana na jučerašnji dan s kapitalom od 6.250 KM, a za direktora je imenovan Slobodan Lončar koji je bio na čelu sada već propale L.S.B. ELEKTRANE d.o.o.Banja Luka.

Za sada nije poznato kakvi su planovi s novom kompanijom, ali je sasvim sigurno da će se zadržati u polju energetskih projekata.

Sudeći prema nazivu u planu je izgradnja vjetroelektrane na brdu Čardakov koje se nalazi na nadmorskoj visini od 1805 metara.

Podsjetimo, Selmo Cikotić i firme "Bičakčić" i "EIB Internationale" imaju još jednu firmu TLG d.o.o. Travnik koja je bila zainteresirana za izgradnju vjetroelektrane Galica.

Zbog nenadležnosti vođenja postupka po zahtjevu investitora "TLG" d.o.o Travnik a izdavanje/obnovu okolišne dozvole za izgradnju vjetroelektrane Galica Općina Travnik je poništila javni poziv za očitovanje o istom.

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Video
STIPE KRIŠTO, B KRUG
Birao je: Njemačka ili Livno
DR. GORAN ĐUZEL, POLIKLINIKA VITALIS
Javni zdravstveni sustav mora biti zdrav
JOSIP MARTINOVIĆ
Hercegovačka vina imaju dobru cijenu, vrijeme je za sljedeću razinu