NAGRADE
REGIONALNA NAGRADA BIZNIS PARTNER 2019: Donosimo imena laureata
Manager.ba Regija 13 studenog, 2019

Dvadeset i peta svečana ceremonija dodjele nagrade Biznis Partner održana je 6. studenog/novembra 2019. u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu. 

 

Prije dvadeset pet godina (1995) pod motom „U biznisu, kao i u životu, najvažniji je partner“ kompanija Mass Media ustanovila je nagradu BIZNIS PARTNER s ciljem da skrene pažnju javnosti i promovira kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima, čvrstim etičkim normama, društvenom odgovornosti, poštovanju zaposlenih i odličnim poslovnim rezultatima. 

Za proteklih 25 godina mnoge od ovih kriterija je tržište postavilo kao standard koji svaka kompanija mora da ispunjava za uspješno poslovanje. 

Međutim, nagradu BIZNIS PARTNER čini drugačijom, posebnom i prestižnom činjenica da kompanije same predlažu i ocjenjuju svoje poslovne partnere za koje vjeruju da, i pored svih uvedenih standarda, na poseban način njeguju dobre poslovne običaje, poštuju poslovnu etiku i moral, uvažavaju svoje partnere, klijente,  potrošače i zaposlene, daju primjer društvenog i ekološki odgovornog ponašanja.

Svečanosti je, tradicionalno, prisustvovao veliki broj zvanica, a to su laureati i njihovi gosti, brojni ugledni privrednici, predstavnici vlade, članovi diplomatskog kora, uvažene ličnosti iz javnog i kulturnog života u regionu i  predstavnici velikog broja medijskih kuća. 

 

 

Laureati za 2019. godinu su: Kraš d.d. Hrvatska, Željeznička Infrastruktura Crne Gore - AD Podgorica, MOL Group Mađarska, IGB Automotive Comp d.o.o. Inđija, TESTER-AL d.o.o., Jagodina, BEOHEMIJA d.o.o. Beograd, Grupacija A Hoteli, SPG-FLEX International d.o.o. Beograd, Specijalna bolnica za rehabilitaciju “Banja Koviljača“, ZLATIBORAC d.o.o., Beograd, STANDARD LOGISTIC d.o.o., EXPRESS TRANS d.o.o., Novi Sad, VIATRUCKER d.o.o. Beograd, PressKosmajTurist Štamparija, Umjetnička livnica Voždovac – Braća Jeremić.

 

 

Doseljene su specijalne nagrade
Biznis Partner PLUS 2019, za najviši stupanj društvene odgovornosti i brige o lokalnoj zajednici, NELT Group
EKO Biznis Partner 2019, za izuzetnu ekološku svijest i brigu o zaštiti životne sredine, NOBEL Corporation Mostar.
DIGITAL Biznis Partner 2019, za tržišnu izvrsnost u unapređenju digitalnih usluga, kompanija Telekom a.d. Srbija.
TECHNOLOGY Biznis Partner 2019 kompaniji Comtrade Distribution Beograd za najbolji srpski brend  - TESLA.
EDU Biznis Partner 2019, za izvrsnost u  suvremenom visokom obrazovanju, nagrađen je Univerzitet Sigidunum, a za doprinos u edukaciji i usavršavanju znanja i vještina menadžera Gordana Nikolić i Poslovna Akademija Rijeka. 
TRAYAL Korporacija iz Kruševca je dobitnik nagrade Biznis Partner Innovative 2019 za najbolji inovativni projekt.
Biznis Partner EXTRA 2019, za poseban doprinos razvoju poslovne suradnje i privlačenju novih investicija, CSEBA – Kineska poslovna asocijacija Jugoistočne Europe.
PORT SERVICES Biznis Partner 2019, za izuzetnost kvaliteta usluga u pomorskom i intermodalnom transport,  LUKA BAR A.D.
Biznis Partner Support dodjeljuje se lokalnoj samoupravi za razvoj infrastrukture i podršku u realizaciji novih investicionih projekata, a za 2019 godinu to je Općina Krapinske Toplice, Zagorska županija, Hrvatska.
Biznis Partner IT 2019 za izuzetan doprinos tehničko-tehnološkom razvoju i unapređenje tržišta primjenom naprednih inženjerskih nauka  i struka dodijeljen je Savezu inženjera i tehničara Srbije.
Biznis Partner ADVERTISING 2019, za najnaprednija rješenja i strategije u oblasti oglašavanja, FORUM SOFTWARE d.o.o. Beograd.
Muzej suvremene umetnosti Beograd primio je nagradu Biznis Partner Special  2019 za doprinos razvoju oblasti kulture i podršku umjetničkom stvaralaštvu. 

 

 

Media Biznis Partner za 2019 su PINK, najbolja komercijalna televizija u Jugoistočnoj Europi, LIDER MEDIA Zagreb, Magazin BIZNIS&FINANSIJE, Poslovni radio “poslovni FM”, Zagreb.

Na kraju svečane ceremonije posebna nagrada BEST PARTNER 2019 dodijeljena je kompaniji koja je zavrijedila epitet najboljeg partnera na osnovu tajnog glasanja ovogodišnjih laureata.

Video
VIDEO
Kako izgraditi osobni brend - 5 ključnih elemenata
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna