WOMAN.COMM RISING STAR AKADEMIJA
Prvi dan obilježen inspirativnim predavanjima Tatjane Vučić i Nađe Lutvikadič Fočo
Manager BiH 02 lipnja, 2023

 

Utorak, 30. maj bio je poseban i uzbudljiv jer je 13 mladih djevojaka počelo svoje putovanje na Woman.Comm Rising Star akademiji. Prvi dan akademije bio je ispunjen osmjesima, znanjem, inspiracijom i dobrom energijom. Jedan od najvažnijih trenutaka prvog dana bila su predavanja izvanrednih predavačica, Tatjane Vučić i Nađe Lutvikadić Fočo, koje su podijelile svoje dragocjeno znanje i iskustvo s našim polaznicama.

 

Tatjana Vučić, diplomirana ekonomistica s magisterijem iz inovacija i tehnologije, oduševila je prisutne polaznice svojim predavanjem na temu vođenja projekta. Njen strateški pristup upravljanju projektima i razvoju lidera pružio je polaznicama vrijedne uvide i alate za uspješno vođenje i ostvarenje projekata. Njen izuzetno inspirativan stil predavanja privukao je veliku pažnju svih prisutnih. Tatjana je koristila razne primjere iz svoje karijere kako bi ilustrirala ključne aspekte uspješnih projekata. Njeno strastveno izlaganje otkrilo je važnost faktora koji čine projekte uspješnima, a njeni savjeti i praktični primjeri su izazvali interes i postavili temelj za duboko razmišljanje među polaznicama.

Nađa Lutvikadić Fočo, stručnjakinja za komunikacije s bogatim iskustvom, svojim predavanjem na temu korporativnog marketinga donijela je svježe perspektive o kreiranju strategija, brendiranju i efikasnom upravljanju budžetima. Polaznice su bile oduševljene novim saznanjima i praktičnim primjerima iz stvarnog svijeta. Njeno bogato iskustvo u industriji komunikacija i uspješno vođenje kampanja osnažilo je prisutne da se upuste u diskusiju o korporativnom marketingu. Interaktivnost i angažman polaznica su bili izvanredni, jer su se mnoge od njih identificirale s njenim izlaganjem i imale su mnogo interesa za daljnje istraživanje i primjenu naučenog.

Ove dvije izvanredne predavačice su svojim znanjem, iskustvom i interaktivnim pristupom uspjele prenijeti vrijedne uvide i inspirisati mlade žene na Woman.Comm Rising Star akademiji. Njihova predavanja su izazvala veliku radost, zanimanje i motivaciju među polaznicama, postavljajući temelj za daljnje učenje i rast u oblasti komunikacija. 

Jučer je bio samo početak ovog uzbudljivog putovanja. Čekaju nas još mnogi inspirativni predavači/ce i teme koje ćemo pokriti tokom Woman.Comm Rising Star akademije. Nestrpljivo iščekujemo nastavak akademije i mnoge druge stručnjake/inje koje će sigurno donijeti još više inspiracije i znanja našim talentiranim mladim ženama.

PR / Manager

Povezani članci

1

2

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce