PIT METALCON 2023 
Prva konferencija metalne industrije Bosne i Hercegovine 
Manager BiH 11 svibnja, 2023

PIT MetalCon 2023 – Vrijeme je za čelične veze!, prva konferencija metalne industrije Bosne i Hercegovine održat će se 25. i 26. svibnja 2023. u Tešnju u organizaciji agencije za industrijski marketing Bravaria Industrial Marketing.

 

Metalna industrija Bosne i Hercegovine još se uvijek oporavlja od negativnih posljedica krize uzrokovane pandemijom koronavirusa. No, istovremeno je i snažan pokretač razvoja ekonomije i društva te bh. izvoza. Usto, mi smo društvo tranzicije koja predugo traje te svaka oblast djelovanja zahtjeva dodatnu pažnju i svojevrsnu preobrazbu.

„Naravno, odavno nam je jasno stanje metalne industrije, jasni su nam problemi s kojima se suočavamo. Ovom konferencijom želimo se posvetiti rješenjima i potrazi za još jačom konkurentnošću kompanija te pokrenuti društveni dijalog i pozvati sve važne faktore da se pridruže nužnim promjenama“, riječi su Samire Avdić, direktorice Bravaria Industrial Marketinga.

 

PIT MetalCon 2023 – Vrijeme je za čelične veze!
25. i 26. svibnja 2023. godine u Tešnju

Video materijal  
Prijava na konferenciju  
Za više informacija pišite na: [email protected]

Poslodavci i kompanije sve su osvješteniji o potrebi kreiranja zajedničkog prostora poslovanja.

„U tom smislu, slobodna sam reći da je industrijski marketing u Bosni i Hercegovini nerazvijen i izuzetno potreban. Ova nam je konferencija odlična prilika da govorimo o tome, a u fokusu Bravaria Industrial Marketinga svakako će biti potrebe predstavljanja i promicanja kako zajedničkih, tako i specifičnih vrijednosti kompanija i poslovne zajednice“, istakla je Avdić.

 

 

Konferencija će okupiti oko 100 sudionika među kojima su vlasnici i direktori kompanija, inžinjeri i profesionalci posvećeni digitalizaciji, automatizaciji i robotizaciji, predstavnici kompanija zainteresiranih za nove pristupe zaposlenima, vladini predstavnici te predstavnici akademske zajednice i medija. U fokusu konferencije bit će metalni sektor i njegovo tržište, trendovi u savremenim tehnologijama, važnost ljudskih potencijala u ovom sektoru, trenutni izazovi i perspektive, te utjecaj globalnih kriza na lance opskrbe.

„U konferenciji 'PIT MetalCon 2023' prepoznali smo idealnu priliku da događaj od velike važnosti dovedemo u našu kompaniju. Dijalog o problemima, izazovima i svime s čime se, kao predstavnici metalne industrije svakodnevno susrećemo, nužan je! Sve prijatelje i poslovne partnere pozivam da nam se pridruže“, pozvala je Selma Bradarić, menadžerica prodaje kompanije Medena Commerce u čijem će se prostoru održati konferencija.

 

Manager.ba

Najnovije vijesti
Video
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti
JELENA ČAČULOVIĆ, WELTPLAST
Tvrtku tretiramo kao dijete u obitelji
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje