KOMPANIJE
Prodaja automatike: Euro Roal dobio zastupništvo za Beninca Italija
manager.ba/akta.ba BiH 15 srpnja, 2020
Izvor fotografije:
akta.ba

Beninca Group je jedan od najstarijih proizvođača u Italiji i lider na tržištu, a specijalizirani su za  proizvodnju automatike za različite namjene. 

 

Euro Roal d.o.o. Doboj Jug jedan od vodećih distributera u prodaji aluminijskih, inox , PVC LB.Profila, sekcijskih vrata, okova i ostali obojenih metala, potpisao je strateški ugovor o zastupništvu sa Beninca Group iz Italije za prodaju automatskih sistema i motora za zatvaranje/otvaranje kapija i sekcijskih vrata.

Beninca Group je jedan od najstarijih proizvođača u Italiji i lider na tržištu, a specijalizirani su za  proizvodnju automatike za različite namjene. 

"Suradnja i zastupništvo s Beninca Group obuhvata vrlo tražen asortiman, kao što su motori za sekcijska vrata (kućni i industrijski ), te motori za krilne i klizne kapije. Ostale brendove planiramo uvoditi u periodu koji je pred nama. Radi se o jednoj od najboljih firmi u Europi kada je u pitanju kvaliteta automatike. Euro Roal s prodajom u dijelovima za sekcijska vrata i sistemima za aluminijske ograde ima potrebu ponuditi svojim kupcima i partnerima najbolje od najboljeg. Iz tog razloga smo se odlučili ponuditi tržištu najkvalitetniji brend", naglasio je Admir Djedović generalni direktor kompanije Euro Roal d.o.o. Doboj Jug.

Ova članica Hifa Grupacije je lider na tržištu i jedan od najvećih distributera aluminijskih  konstrukcijsko - građevinskih profila u Bosni i Hercegovini. Svoje poslovanje Euro Roal je diverzificirao u dva pravca.

Prvi pravac obuhvaća prodaju industrijskog asortimana, u što spadaju “Odjel Inox, Aluminijska industrija, s bakrom, bronzom i mesingom“.

Drugi pravac je prodaja konstrukcijsko – građevinskog asortimana u koji se ubrajaju “Odjel Aluminij konstrukcije“,  „Odjel PVC LB.Profili, Okovi, Polikarbonati, Plexiglas Forex i WPC Deckinga“, kao i “Odjel dijelova za sekcijska garažna vrata”.
 

Tagovi:
Video
VIDEO
Kako izgraditi osobni brend - 5 ključnih elemenata
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna