SAMSUNG
Predstavljen novi stilski i svestrani Galaxy Tab S5e
Manager.ba BiH 18 veljače, 2019
Izvor fotografije:
Pristop BH

Napravljen za bolje povezivanje i zabavu, Galaxy Tab S5e sadrži pametne funkcije u tanjem i lakšem okviru.

Kompanija Samsung Electronics predstavila je danas novi Galaxy Tab S5e – tanji, lakši i pažljivo dizajniran sa svim pametnim funkcijama kako biste ostali povezani.

Uključujući ekran od 10,5 inča sa velikim kapacitetom baterije, Galaxy Tab S5e pažljivo je osmišljen za jedinstvena iskustva, tako da možete uživati u bogatom sadržaju bez kompromisa. 

"Tab S5e je vrhunski tablet sa elegantnim dizajnom i moćnim funkcijama, dostupan po novoj cijeni", rekao je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor odjela za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics. "Za korisnike koji žele inteligenciju koja ih održava povezanim kako bi mogli da učine više, kao i veliki, lijepi ekran za bogato, vrhunsko iskustvo zabave, sve to donosiTab S5e“.


Profinjen dizajn

Sa svojim prekrasnim, osvježenim dizajnom, Tab S5e objedinjuje praktičnost i stil.

Sa nevjerovatno tankim metalnim kućištem od 5.5 mm i težinom od samo 400g, Tab S5e je lako prenosiv, izdržljiv i dizajniran da se bez problema uklopi u vaš svakodnevni životni stil.

Tab S5e bit će dostupan u svježim i modernim bojama, uključujući srebrnu, crnu i zlatnu.

Uz produženo trajanje baterije od 14,5 sati , Tab S5e je optimiziran za dugotrajne performanse, pružajući vam slobodu pregledavanja, streaminga i dužeg reproduciranja.

 

 

Ugrađena inteligencija

Tab S5e omogućuje vam potpunu kontrolu nad vašim povezanim svijetom.

Kao prvi Samsung tablet koji ima novi Bixby 2.0 , Tab S5e nudi pametniji i praktičniji način za interakciju sa vašim uređajem i služi kao idealno rješenje za kontrolu vaših povezanih kućnih uređaja .

Uključite televizor i svjetla u isto vrIJeme pomoću funkcije Quick Command, koji vam omogućava da prilagodite nekoliko radnji pod jednom komandom - što omogućuje brže, jednostavnije i prilagodljivije upravljanje glasom u vašem kućnom okruženju.

Kada trebate obaviti posao, tastatura (prodaje se zasebno) zajedno sa Samsung DeX-om daje okruženje slično računaru. Imate mogućnost odgovoriti na poziv ili poruku direktno s tableta , čak i kada je telefon daleko od dosega ili na nekoj drugoj Wi-Fi mreži.

 

Poboljšana zabava

Bilo da se radi o vrhunskom filmu ili o vašoj omiljenoj TV seriji, doživite sadržaj i izvanredne detalje na Samsungovom Super AMOLED ekranu sa omjerom ekrana 16:10. T

ab S5e nudi 10.5-inčni Edge to Edge ekran i i tanke okvire za poboljšano iskustvo gledanja, koji će oživjeti sadržaj.

Uz Tab S5e, također možete isprobati izvanrednu uslugu YouTube Premium, besplatno do 4 mjeseca, kako bi mogli uživati u svim omiljenim sadržajima na YouTube-u, YouTube Music Gaming   aplikacijama bez ograničenja. 

Tab S5e je savršeno nadopunjen bogatim, zapanjujućim zvukom zahvaljujući Quad zvučnicima, koji uključuju automatsku rotaciju stereo tehnologije za snažan zvuk koji se prilagođava načinu na koji držite tablet (portret/pejzaž).

Tab S5e također sadrži Dolby Atmos integraciju i zvuk AKG-a, za impresivan i profesionalno balansiran 3D zvuk. Uz predinstaliran Spotify i besplatnu pretplatu do 3 mjeseca za nove članove, Tab S5e vam omogućuje da slušate svoju omiljenu muziku bilo gdje i bilo kada .

 

Dostupnost

Tab S5e će biti dostupan na odabranim tržištima, uključujući SAD, Njemačku i druge zemlje od drugog kvartala 2019. godine.

Za više informacija o Tab S5e, posjetite http://www.samsungmobilepress.com,
news.samsung.com/galaxy ili https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-tab-s5e .
 

Povezani članci

1

2

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce