JAVNI POZIV
Poziv za zakup: Općina Stari Grad nudi mogućnost poslovanja na atraktivnim lokacijama
manager.ba/akta.ba BiH 10 lipnja, 2021
Izvor fotografije:
akta.ba

Cijene zakupa nisu se mijenjale i njih određuje poslovna zona u kojoj se prostor nalazi, a za ponuđene prostore kreću se od šest do 25 KM/m2.

 

Općina Stari Grad raspisala je javni poziv i ponudila zainteresiranim privrednicima u zakup poslovne prostore u najužoj gradskoj jezgri, na izuzetno atraktivnim lokacijama.

Ovo je jedinstvena prilika za sve ozbiljne poslovne subjekte da svoj biznis razviju u ulicama poput Ferhadije, Štrosmajerove, na Trgu Fra Grge Martića, Gajevom trgu, u Despićevoj ili na Kovačima.

Cijene zakupa nisu se mijenjale i njih određuje poslovna zona u kojoj se prostor nalazi, a za ponuđene prostore kreću se od šest do 25 KM/m2.

"S obzirom na to da je u posljednje vrijeme evidentan porast broja gostiju u ovoj općini, potpuno je očekivano da će nakon teškog perioda izazvanog pandemijom korone, početi ekonomski i privredni oporavak. Prepune bašte ugostiteljskih objekata posljednjih dana garantiraju da se život polako vraća u normalne tokove, a samim tim očekivan je i porast prihoda", navode iz općine.

Iz Općine podsjećaju da su zakupci poslovnih prostora u Starom Gradu imali, i još uvijek imaju, najviše olakšice u odnose na sve druge lokalne zajednice.

Zakupcima je Općina Stari Grad privremeno potpuno ukinula obavezu plaćanja zakupnina tijekom prvog lockdowna, a još uvijek traje devetomjesečni popust u iznosu od 30% na zakupnine koji im je Općina omogućila.

Ove pogodnosti za zakupce poslovnih prostora na općinski budžet do sada su se odrazile u iznosu od 1,6 milijuna konvertibilnih maraka.

Javni oglas s poslovnim prostorima koje je Općina Stari Grad ponudila u zakup može se pogledati na općinskoj web stranici ili na ovom linku.

Povezani članci

1

2