TURIZAM
Popunjeni svi smještajni kapaciteti na Јahorini
manager.ba/biznisinfo.ba BiH 11 veljače, 2022
Izvor fotografije:
biznisinfo.ba

Svi smještajni kapaciteti na Јahorini su popunjeni, izjavio je direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić.

 

Ljevnaić je istakao da imaju najavu da će predstojeći vikend sigurno biti najbolji zato što je potražnja za Јahorinom porasla.

Staze su odlično pripremljene, vrijeme je lijepo i pozivamo sve da dođu, skijaju i uživaju – poručio je Ljevnaić.

Govoreći o Ski centru “Igrišta” na planini Јavor u opštini Vlasenica koji je Olimpijski centar “Јahorina” dobio na korištenje na period od 30 godina, Ljevnaić je rekao da će ta lokacija u prvoj fazi biti isključivo privlačna dnevnim skijašima.

– Radit će se na posnježavanju staza, izgradnji umjetne akumulacije za vodu iz koje bismo pravili snijeg i žičare. Mislim da je to dobra stvar za taj kraj jer unazad 50 godina nije bilo puno ulaganja. Priroda je ostala najsačuvanija, to je prelijep dio Republike Srpske – naglasio je Ljevnaić, prenosi RTRS.

Ljevnaić se dotakao i kritika oko visokih cijena.

– Skijanje nikada nije bio jeftin sport. Korigirali smo cijene da budu u skladu sa našim prosječnim primanjima. Naša uprava je donijela odluku da prilagodi cijene domaćem tržištu. Kao društveno odgovorno poduzeće pokrenuli smo akciju “Budi dijete Јahorine” u okviru koje smo podijelili 2.600 ski pasa gratis djeci Istočnog Sarajeva – rekao je Ljevnaić.

Povezani članci

1

2

Tagovi: