NAGRADE
Poliklinika Bagatin proglašena najboljom klinikom za estetsku kirurgiju na svijetu
Manager.ba/hrturizqam.hr Regija 04 prosinca, 2019
Izvor fotografije:
hrturizam.hr

Na najznačajnijoj konferenciji za zdravstveni i medicinski turizam u Europi – International Medical Travel Journal – IMTJ, koja se održava u Berlinu, Poliklinika Bagatin proglašena je najboljom klinikom za estetsku kirurgiju na svijetu i to prema ocjeni 16 stručnjaka iz cijelog svijeta.

 

Također, dan prije Polklinici Bagatin su uručene i dvije Temos International akreditacije za izvrsnost u medicinskom turizmu.

I ovo je velika vijest za hrvatski zdravstveni turizam. Zapravo najvažnija ona PRIJELOMNA VIJEST.

Ovo nije prvi puta da su naše zdravstvene institucije nominirane ili su dobile priznanja na svjetskoj razini.

Razni certifikati, sustavi kvalitete, a pogotovo priznanja su izuzetno važna jer se time dobiva “proof of concept” na najvišoj razini.

Ovdje se stječe povjerenje klijenata iz inozemstva, ali i pozicionira Hrvatsku kao vrhunsku destinaciju za zdravstveni turizam.

Bez obzira što sei mislilo, Hrvatska i dalje nije dovoljno pozicionirana na globalnoj razini, a pogotovo u kontekstu zdravstvenog turizma, gdje je iznimno važno izgraditi povjerenje pacijenata u naše zdravstvene usluge. 

I zato svaki uspjeh i priznanje treba pohvaliti i podržati, jer biti najbolji na europskoj ili svjetskoj sceni ( sama nominacija je već ogroman uspjeh), a pogotovo u zdravstvenom turizmu gdje nema igranja s nominacijama, je za svaku pohvalu i korak bliže ka uspjehu našeg zdravstvenog turizma.

No, same klinike ne mogu same činiti zdravstveni turizam, potreban nam je zaokružen turistički proizvod.

Sinergija, tržišni razvoj i zaokružen turistički proizvod – to je dobitna formula. Dakle, imamo ono najvažnije, izvrsne zdravstvene institucije, koje su ne samo konkuretne na globalnom tržištu, nego čak i kako je od struke potvrđeno u Berlinu i najbolje na svijetu.

Tagovi:
Video
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti
JELENA ČAČULOVIĆ, WELTPLAST
Tvrtku tretiramo kao dijete u obitelji
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje