AVIOKOMPANIJE
Pokrenuta jedina redovna aviolinija između Hrvatske i SAD-a
Manager.ba/bljesak.info Regija 10 lipnja, 2019
Izvor fotografije:
bljesak.info

Najveći svjetski avioprevoznik American Airlines danas je pustio u promet jedinu redovnu avioliniju između Hrvatske i Sjedinjenih Američkih Država, prenosi Anadolu Agency (AA).

Novi letovi na relaciji aerodrom Dubrovnik (DBV) i međunarodni aerodrom Philadelphia (PHL) bit će na rasporedu tri puta tjedno tipom zrakoplova Boeing 767-300 od 8. lipnja do 29. rujna ove godine.

Tijekom rujna bit će dodan četvrti let tjedno kako bi se zadovoljila potražnja korisnika za putovanjima između ove dvije zemlje.

"Naš novi let za Dubrovnik osigurava direktan pristup Sjedinjenim Američkim Državama, kao i stotinama dodatnih veza iz Philadelphije do gradova širom Sjeverne Amerike", rekao je Richard Muise, direktor europskog ogranka American Airlinesa.

Smatra da s više od 200 mjesta dostupnih na svakom letu imaju ponudu za svaki budžet, kao i mrežu koja će dovesti korisnike na željena odredišta.

PHL najveće je američko čvorište na sjeveroistoku Sjedinjenih Država s preko 420 dnevnih letova u više od 120 odredišta širom SAD-a, Kanade, Meksika i Kariba.

PHL je projektiran za jednostavna presjedanja i carinske postupke za međunarodne putnike. 

Tagovi:
Povezani članci

1

2