CONNECTO 2021
Poduzetništvo, infrastruktura, digitalizacija i EU projekti kao prioriteti ovogodišnje CONNECTO konferencije
manager.ba/intera.ba 21 srpnja, 2021
Izvor fotografije:
intera.ba

Po prvi puta svi zainteresirani imaju mogućnost izbora sudjelovanja, bilo da žele sudjelovati osobno u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka ili online putem platforme.

 

Razgovori o perspektivama razvoja Bosne i Hercegovine kroz suradnju s dijasporom i mogućnostima privlačenja stranih investicija ponovno će biti u središtu trodnevnog B2B događaja i CONNECTO konferencije zahvaljujući kojoj Mostar, sada već tradicionalno, postaje središtem povezivanja svih relevantnih domaćih i stranih poduzeća, organizacija i institucija.

I ove će se godine u posljednjem tjednu srpnja/jula u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka, ali i na online platformi (www.connecto.ba) okupiti svi oni koji imaju značajnu ulogu u gotovo svim gospodarskim sektorima u Bosni i Hercegovini. Metalni, drvni, IT, turistički, poljoprivredni, građevinski i uslužni sektor samo su neki od sektora na koje će se odnositi ovogodišnja konferencija.

Ponovno će CONNECTO opravdati svoju titulu jedinstvenog događaja čiji se bogati program sastoji od panel diskusija, prezentacija, radionica i nezaobilaznih B2B sastanaka.

Program će započeti u utorak, 27.7.2021. godine s početkom u 11h konferencijskim dijelom koji će okupiti predstavnike dijaspore, lokalnih poduzeća, organizacija koje pružaju podršku razvoju poduzetništva te javnih institucija koji će kroz svoja iskustva i interaktivne razgovore predstaviti mogućnosti razvoja gospodarstva u Bosni i Hercegovini.

Dotaknut će se teme: poduzetništvo, značaj infrastrukture za privlačenje investicija, digitalizacija, ekonomski potencijal Bosne i Hercegovine, raspoloživi programi podrške bosanskohercegovačkim gospodarstvenicima te će se prezentirati načini korištenja postojeće poduzetničke infrastrukture.

CONNECTO 2021 ove je godine obogaćen praktičnim online radionicama posvećenima najaktualnijim temama. Tako će se svi zainteresirani drugoga dana konferencije, 28.7.2021. godine od 14h imati priliku informirati o značaju digitalizacije i svim prilikama koje ovaj proces pruža suvremenim poduzećima, a trećeg dana, 29.7.2021. godine od 14h govorit će se o mogućnostima financiranja putem europskih projekata. Tijekom sva tri dana događaja bit će otvorena mogućnost održavanja B2B sastanaka koji su se prethodnih godina pokazali kao prilika za upoznavanje partnera, suradnika, klijenata i dobavljača. U prilog tome svjedoče i brojne uspješne priče ispričane na prethodnim izdanjima konferencija o korištenju Europske poduzetničke mreže.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem službene web stranice www.connecto.ba, napraviti poslovni profil, pregledavati profile drugih sudionika te pravovremeno dogovoriti sastanke u predviđenom trajanju od dvadeset minuta. Novitet ove godine ogleda se u mogućnosti izlaganja vlastitih proizvoda, prezentiranja usluga, iskazivanja poslovne ponude, objavi poslovne potražnje na virtualnom Poslovnom izlogu na spomenutoj platformi. Po prvi puta svi zainteresirani imaju mogućnost izbora sudjelovanja, bilo da žele sudjelovati osobno u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka ili online putem platforme, a cjelokupni program možete pratiti uživo putem ZOOM aplikacije na linku

INTERA Tehnološki Park ovogodišnje izdanje konferencije organizira zajedno sa suorganizatorima, Gospodarskim komorama Srbije, Makedonije, Crne Gore, Rusije i Velike Britanije, uz podršku EEN-a i brojnih partnera, a pod pokroviteljstvom Vlade HNŽ-a, grada Mostara i Vanjskotrgovinske komore BiH. Značaj konferencije CONNECTO 2021 prepoznali su i sponzorski podržali HT Eronet kao zlatni sponzor, ProCredit Bank kao srebrni sponzor i Alfa Therm, Nsoft i HP Mostar kao brončani sponzori.

INTERA Tehnološki Park poziva sve zainteresirane da se prijave na web platformu www.connecto.ba i iskoriste mogućnosti povezivanja koje nudi CONNECTO 2021.

Tagovi: