NOBEL CORPORATION
PODNO ELEKTRIČNO GRIJANJE: Nobel obogatio asortiman sa vrhunskim Atlanticovim novitetima
manager.ba BiH 07 svibnja, 2021

'Ako već moramo boraviti u zoni komfora, neka to bude vrhunski komfor.'

 

Živjeli smo donedavno u vremenu kad smo bili bombardirani porukama da trebamo izaći iz zone komfora ako želimo uspjeti, narasti, napredovati.

Kako to obično biva, neke više sile nas vole uvjeravati u suprotno. Cjelokupna situacija nas je smirila tako što nas je poslala – doma.

I što smo naučili? Pa da nije baš tako loše biti doma, sa ljudima koje volimo, gdje imamo vremena za sebe. Mi, u kompaniji Nobel, volimo ponavljati kako je upravo udobnost doma spasila svijet zadnjih godinu i pol dana.

Tim, kojemu je misija skoro 22 godine činiti vaš dom mjestom vrhunskog komfora, odlučio se na korak naprijed. I to na najudobniji korak dosad.

 

 

Svjesni činjenice da živimo u vremenima kad će dom postajati mjesto koje treba postati nešto više od mjesta gdje prespavamo, donosimo Atlanticov novitet na tržište Bosne i Hercegovine, električno podno grijanje, Soleku – vrhunsko rješenje za grijanje svih vrsta podova.

Soleka je električno podno grijanje, koje omogućava ugodno grijanje i zamjenjuje radijatore. Osim što je praktična, Soleka je nevidljiva i omogućuje vam uštedu prostora u vašem interijeru.

Uz svjetskog partnera kao što je Atlantic koji svakodnevno radi na razvoju novih proizvoda i načina grijanja odlučili smo se za proširenje Atlanticove ponude u BiH – a to je Soleka električno podno grijanje. Atlanticovo podno grijanje odlikuju precizni termostati , vrhunska kvaliteta grijanja te odličan komfor uz prilagodbu životnim navikama svakog korisnika. Soleka predstavlja kvalitetno rješenje za grijanje svih vrsta podova, te  će se vrlo brzo naći u domovima naših kupaca.“, poručuju iz Nobel Corporation.

 

 

Zahvaljujući nježnoj difuziji topline kroz pod, vaša je udobnost optimalna a temperatura ugodna i homogena.

Soleka odgovara većini podnih obloga (pločice, kamen, parket, laminat, tepih, vinil, itd.) te je dostupna u različitim verzijama.

Različite verzije Soleke vrlo su tanke i debljina je samo 2 - 5 mm za kablove.

 

 

Precizni Atlanticovi termostati kao i kod konvektora - vrhunsko grijanje uz uštede

Podešavanje termostata vrlo je jednostavno zahvaljujući daljinskom bežičnom upravljaču koji posjeduje veliki broj opcija i načina grijanja prilagodljivo vašim životnim navikama, bez obzira birate li između komfor, programiranog ili eko načina rada uz opcije protiv smrzavanja te odsutnog i „party“ načina rada.

Također je moguće napraviti tjedno programiranje i predvidjeti grijanje. Osim toga, maksimalni temperaturni prag je prilagodljiv, tako da imate temperaturu koja odgovara vašim potrebama i vašoj udobnosti.

Soleka dolazi u setu koji se sastoji od  mrežice, termostata i prijemnika, sa različitim snagama namjenjenim različitim kvadraturama.

Više informacija saznajte OVDJE.

 

 

Osim Soleke, u Nobelovu asortimanu novitet predstavlja kupaonski radijator KÉA. Postojeći Nobelov kupaonski asortiman je uključivao kupaonski radijator 2012, popularno zvane ljestve. Za podizanje ponude kupaonskog električnog grijanja je izabrana KÉA, kompaktni električni radijator sa sušilom za ručnike.

 

 

KÉA-u karakteriziraju  kompaktan format, da stane u najuže kupaonice, neposredni osjećaj vrućine s puhalicom i funkcijom Boost te display sa svim funkcijama.

Kako bi i vaš dom bio mjesto vrhunskog komfora, obratite se Nobel timu na broj 036/320-556 ili direktno potražite na nobel.ba.

Povezani članci

1

2