INVESTICIJE
Počinje gradnja sportskog kompleksa u Gradu sunca kod Trebinja
Manager.ba BiH 30 listopada, 2017

U sklopu Grada sunca u Trebinju počinje gradnja sportskog kompleksa koji će biti smješten pored aqua parka. Kompleks će se prostirati na 20.000 m2 i imat će sve potrebne sadržaje za pripreme sportskih kolektiva, ali i rekreaciju i opuštanje, piše portal Hercegovina press. 

U kompeksu će se nalaziti sportska dvorana, zatvoreni bazen, hale za borilačke sportove, fitnes centri, dva vanjska terena za košarku, dva za odbojku, dva za tenis, jedan za mali nogomet i jedan za rukomet. 

Sportski centar će raspolagati i sa 160 kreveta i moći da smjestiti profesionalne sportaše i klubove, a kapaciteti unutrašnjih i vanjskih terena bit će dovoljni za organiziranje natjecanja i prvenstava. 

Rok za izgradnju je 1. lipnja 2018. godine. 

- Novac je već osiguran, iz poslovnog sistema Swisslion Takovo, a ne iz kredita. Svi poslovi su ugovoreni, a izvođači radova su ušli na teren. Angažirana je sva domaća građevinska i prateća operativa i ako nas vreme posluži ne postoji nijedan razlog da sve ne bude gotovo do 1. lipnja iduće godine - rekao je investitor Rodoljub Drašković 

S druge strane akva parka u okviru kompleksa Grad sunca uveliko se radi na izgradnji rezidencijalnih apartmana i vila sa akumulacionim jezerom i koloseumom. 

Odmah po završetku druge faze i nakon turističke sezone 2018., Drašković nastavlja izgradnju tržnog centra na četiri razine. Pristup Gradu sunca bit će omogućen i iz zraka jer će se uz tržni centar uporedo graditi i helidrom i podzemne garaže za parking, navodi portal Hercegovina press.

Povezani članci

1

2

Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo