PLAY MEDIA DAY 05
Play Media Day panel “Influenser marketing u vrijeme globalne krize” okupio Dunju Jovanić, Idu Prester, Ernu Saljević, Branislavu Antović i Milana Maglova
Manager.ba 21 svibnja, 2020
Izvor fotografije:
PLAY MEDIA

Ovogodišnja Play Media Day online konferencija, donosi panel o Influencer marketingu u vrijeme globalne krize, na kojem će publika 5. lipnja/juna, moći čuti neke od najutjecajnijih regionalnih influencera i iskustvima, koja su stekli tijekom trajanja pandemije i globalne krize.

 

Dunja Jovanić, koja stoji iza profila imfashionbabe, Erna Saljević, poznatija kao divaisback, muzičarka i medijska ličnost Ida Prester, Branislava Antović - autorica bloga “Brana’s Divine World” i Milan Maglov, marketinški stručnjak čine ekipu koja će na dvosatnom panelu, podijeliti svoje utiske, znanja i savjete, te otkriti kako je globalna kriza utjecala na njihov privatni i poslovni život, i još mnogo korisnih informacija, koje će publici otkriti 5.lipnja/juna.

Konstruktivna diskusija pet utjecajnih osoba iz regije, poslužit će svim kreativcima, brendovima, oglašivačima, malim poduzećima i velikim kompanijama, da sagledaju kompletnu situaciju koja nas je sve zadesila.

Naših pet panelista na svojim društvenim mrežama imaju velike armije pratilaca, koji sa zanimanjem prate svaku njihovu objavu, čime je automatski njihova odgovornost povećana i u normalnim okolnostima, dok je za vrijeme trajanja pandemije bila na maksimalnom nivou. 

Je li postojao pravilan i nepravilan način utjecaja u protekla dva mjeseca, kako i kakve ideje su njima padale na pamet, koliko se smanjio ili povećao obim poslovanja, te koliko je kriza utjecala na njihov privatni i profesionalni život, ostaje da otkrijemo na Play Media Day 05 online konferenciji.

Iako se generalno, bave srodnim poslovima, svatko od njih je individua za sebe, koja na autentičan i specifičan način komunicira sa svojom publikom.

Svatko od njih osluškuje potrebe svoje ciljne grupe, kao i vlastite, te na osnovu toga, gradi sadržaj, koji dijeli na društvenim mrežama. Svako od njih se bavi ovim poslom, tako što radi ono što osjeća da je ispravno. 
Ono što ih je povezalo tijekom trajanja pandemije i zbog čega su sudionici panela, je zajednička želja da pomognu ljudima u trenutnoj situaciji.

Svijest da mogu pomoći i da moraju iskoristiti svoj glas i utjecaj, koji imaju na javnost je bila najbitnija.

Moć digitalnog marketinga je isplivala na površinu i pokazala svoju pravu snagu, dok je čovječanstvo još jednom pokazalo svoju sposobnost brze adaptacije i promjene. Naših 5 panelista je dokazalo da prinudna promjena, kakva nas je zadesila, može proći uspješno samo uz solidarnost i zajedništvo. Solidarnost sa suradnicima, klijentima, prijateljima, obitelji, komšijama, ljudima na društvenim mrežama.

Čini se da je recept za odgovorno i produktivno ponašanje Influencera tijekom trajanja pandemije, bio miks društvene odgovornosti i zabave, koje je naših 5 panelista savršeno izbalansiralo. Oni su to uradili spontano, iskreno, zbog čega su i uspjeli dati svoj doprinos. 

Složili su se da je vrijeme za reset na svim poljima, za novi pogled na život i svijet, za povlačenje ručne, te za vraćanje na tvorničke postavke. Ipak, ništa nije stalo, a poenta je u prilagođavanju budućnosti u novom normalnom. Tako je i s marketingom i oglašavanjem, koji nikada ne treba da stanu, što je prethodni period i pokazao.

Ono oko čega su se bez pogovora usuglasili, je to da je kreativnost, ta koja će nas spasiti. 

Panel predstavlja 120 minuta ispunjenih optimizmom, empatijom, zajedništvom, konkretnim i korisnim savjetima, anegdotama, emocijama i unutrašnjim borbama tijekom trajanja pandemije. Biće tu i dosta emotivnih i iskrenih trenutaka sudionika, bakinih savjeta, bračnih kriza i još mnogo zanimljivosti.

Ne propustite ovaj panel 5. lipnja/juna na Play Media Day online konferenciji.

Drugu godinu u nizu je Addiko Bank - banka partner događaja, dok je ovogodišnji Play Media Day 05 podržala i kompanija Mtel, Ministarstvo privrede i poduzetništva RS, Delegacija EU u BiH, Ambasada Australije u BiH, kao i Sarajevski kiseljak i Sara voda. 

Sve detalje o temama, predavačima, panelistima i kotizacijama, saznajte na www.playmediaday.com

Komunikacija je beskonačna!