ONLINE
ONLINE WEBINAR: Promjena paradigmi poslovanja
manager.ba 21 srpnja, 2020

U skladu s kojim pravilima je industrija poslovala u prošlosti? Koja pravila usmjeravaju industriju danas? I naravno, što nas očekuje u budućnosti? Kako uskočiti u voz poslovnih lidera i predvodnika?  

 

Evidentna je činjenica da nam slijede značajne promjene u načinu življenja a samim tim i poslovanja.

I mi u manje razvijenim zemljama morat ćemo da ispratimo najsuvremenije tehnike i tehnologije.

Morat ćemo da se oslobodimo nametnutih okvira uzrokovanih tradicijom, historijskim dešavanjima ili bilo kakvih drugih okvira.

Vrijeme je da se izdignemo iznad situacije, da sad, upravo sad, uložimo sve napore i zadnji atom energije da se izborimo za svoj plasman na svjetskom tržištu. 

Mi smo industrijska zemlja, imamo sposobne i fleksibilne ljudske resurse da to postignemo.

Na neki način smo i navikli da se nosimo s teškoćama. Moramo iskoristiti ovu situaciju i one realne kapacitete koje imamo.

Mi u ovoj krizi moramo izgraditi paradigmu poslovanja koja će parirati europskim, i ravnopravno surađivati s njima.

Promjena je jedina neizbježna okolnost  poslovanja, stoga idemo skupa sagledati kakve nas to promjene u budućnosti očekuju i kako ćemo njima adekvatno upravljati.

Tim predavača u sastavu dr. Hadis Bajrić i Tarik Kadrispahić će dati sve od sebe da nam približi ovu temu i učini što razumljivijom.

Napravit će pregled izmjena tijekom povijesti u poslovnom sistemu i pokušati iz svog iskustva da predvide nove poslovne modele koji predstoje.

Ova serija webinara je podržana od strane “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH”, u ime Njemačke vlade, u sklopu cjelokupnog programa pod nazivom “Industrija za budućnost”.
Pridružite nam se na ovom webinaru s ciljem efektivne razmjene znanja i razmišljanja. 

Dobrodošli!

Četvrtak, 23.07.2020. u 18.00 h.

Molimo Vas da se na webinar prijavite pojedinačno, nakon čega ćete link za prijavu dobiti na vašu email adresu.

PRIJAVI SE