INVESTICIJE
Odlična prilika za investitore: Na prodaju atraktivne parcele u „Jelšingradu“
manager.ba/biznisinfo.ba BiH 18 rujna, 2020
Izvor fotografije:
biznisinfo.ba

Grad Banja Luka ponudio je na prodaju putem licitacije dvije atraktivne građevinske parcele u novoj poslovnoj zoni „Jelšingrad“, u nastojanju da se, poslije već gotovo popunjene zone „Ramići“, novi proizvodni objekti izgrade i u novouspostavljenoj poslovnoj zoni.


Oglas o prodaji ovih nepokretnosti u naselju Lazarevo, na lokaciji kod „Jelšingrada“, u svojini Grada Banja Luka putem usmenog javnog nadmetanja – licitacije objavljen je danas, objavljeno je iz banjalučke Gradske uprave.

Obje parcele namijenjene su za izgradnju poslovnih objekata. Površina jedne je 16.198 kvadrata, a druge 3.241 metar kvadratni. Početna prodajna cijena veće parcele je 1.295.840 KM, a manje – 259.280 KM.

Pravo sudjelovanja u postupku licitacije imaju privredni subjekti, koji su registrirani za obavljanje proizvodne djelatnosti.

Svi zainteresirani ponuđači – s pravom učešća, dužni su dostaviti urednu prijavu za licitaciju, neposredno do 06. oktobra, do 13 časova, na protokol Gradske uprave Banja Luka, kancelarija broj 14, s naznakom Prijava za licitaciju – za nepokretnosti u naselju Lazarevo, na lokaciji kod Jelšingrada“ – za Komisiju.

Licitacija će biti održana dan kasnije, 07. oktobra, u zgradi Gradske uprave, u sali br. 238/II, s početkom u 12 sati.

Kompletan javni oglas pogledajte ovdje.

Ramići

Grad Banja Luka proširit će Poslovnu zonu „Ramići“, nakon što su kapaciteti zone praktično već popunjeni, gradnjom pogona 15 poduzeća.

U Ramićima, zbog velikog interesa investitora, ostala je slobodna samo još jedna parcela, koja će biti ponuđena na licitaciju. Osim glavne hale, koja je najveća po površini, praktično će postojeći kapacitet zone biti popunjeni zbog čega je u planu dalje širenje zone.

Tagovi:
Povezani članci

1