SUBVENCIJE
Novi Grad Sarajevo: Objavljen Javni poziv za subvencionirana stambena financiranja za mlade
Manager.ba BiH 03 rujna, 2019

Bosna Bank International (BBI) i Općina Novi Grad Sarajevo potpisali su novi ugovor o subvencioniranju profitne marže za stambena financiranja za mlade s područja ove Općine.

Javni poziv sa detaljima na koji način aplicirati objavljen je u dnevnim novinama i na web-stranicama BBI banke i Općine Novi Grad. 

Naime, mladi iz Općine Novi Grad Sarajevo koji još uvijek nisu riješili stambeno pitanje imaju priliku to učiniti po povoljnim uvjetima financiranja uz subvenciju profitne marže za prvih pet godina otplate financiranja. 

Za financiranje po uvjetima iz ovog Ugovora mogu aplicirati mladi s prebivalištem na području Općine Novi Grad Sarajevo, starosti do 35 godina, koji ispunjavaju uvjete za dobivanje stambenog financiranja koje utvrđuje financijska institucija (banka), a koji prvi put rješavaju stambeno pitanje.

Detaljne informacije o uvjetima za apliciranje objavljene su u dnevnim novinama i na web-stranicama https://bbi.ba i https://www.novigradsarajevo.ba/

Ovo je mjera koju Općina Novi Grad provodi u suradnji sa BBI bankom kako bi mladim ljudima olakšala stambeno zbrinjavanje kroz otplatu dijela profitne marže na stambeno financiranje u prvih pet godina otplate.

Javni poziv dostupan je za download na linku ovdje.

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Najnovije vijesti
Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo