AVIOKOMPANIJE
Nova pravila u Wizz Air-u: Nema više doplate za ručni prtljag
Manager.ba Svijet 30 listopada, 2017

Low-cost kompanija Wizz Air predstavila je nova pravila za prijevoz ručnog prtljaga, koja omogućavaju svim putnicima jedan besplatan komad ručnog prtljaga. 

Putnici će automatski imati pravo na jedan komad ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 55x40x23cm i maksimalne težine 10kg, što će biti uključeno u cijenu karte. Osim toga putnici će moći da unesu i robu koju su kupili u duty free prodavnici na aerodromu nakon pasoške kotrole, priopćeno je iz kompanije. 

Za one putnike kojima je potrebno više ručnog prtljaga postoji WIZZ Priority usluga, uz koju će moći da ponesu još jedan, manji, komad ručnog prtljaga i da ga smjeste ispod sjedišta.

Ovaj prtljag može imati maksimalne dimenzije 40x30x18. Uz ovu uslugu će im biti garantirana smještaj standardnog ručnog prtljaga (55x40x23) unutar putničke kabine.

WIZZ Priority takođe omogućava putnicima da izbjegnu redove prilikom ukrcavanja i da budu među prvima koji će se ukrcati u avion (WIZZ Priority usluga je također dostupna putnicima koji kupuju WIZZ Go, WIZZ Plus i WIZZ Privilege Pass).

Povezani članci

1

2

Video
VIDEO
Kako izgraditi osobni brend - 5 ključnih elemenata
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna