HP MOSTAR
Nova poslovnica Hrvatske pošte u Ljubuškom
Manager.ba BiH 17 veljače, 2018

Hrvatska pošta (HP) Mostar otvorila je novu poslovnicu u Ljubuškom u kojoj je ponuđen cijeli asortiman poštanskih i financijskih usluga. Moderniji izgled poslovnice i kvalitetna infrastruktura, kojima će se odnos pošte i korisnika podići na višu razinu, omogućavaju pružanje svih postojećih kao i novih usluga koje pošta namjerava u budućnosti nuditi kroz svoju mrežu. Novo strateško usmjerenje Hrvatske pošte Mostar je vrhunska usluga u modernim poslovnim objektima. 

Također, šaltersko poslovanje u usluživanju građana odvojeno je od usluživanja poslovnih subjekata kroz organizacijski dio Dostava koji će pružati usluge dostave i isporuke paketa, pismovnih pošiljaka i Brze pošte. Na ovaj način pošta otvara veće kapacitete za dostavu pošiljaka, paketa i Brze pošte za poslovne korisnike te postavlja kontrolirani sustav za isporuku pošiljaka po uzoru na najmodernije svjetske poštanske operatore.

Poslovnica Hrvatske pošte Mostar u Ljubuškom prva je poslovnica ovog tipa u kojoj su u potpunosti odvojeni usluživanje građana i usluživanje poslovnih korisnika. U narednom razdoblju, sukladno mogućnostima, nastojat ćemo ovaj model primijeniti u svim poslovnicama Hrvatske pošte Mostar. 

Predsjednik uprave HP Mostar Mate Rupčić i načelnik Općine Ljubuški Nevenko Barbarić presijecanjem vrpce su svečano otvorili ovu novu poslovnicu.

Svečanom otvorenju su, uz ostale članove Uprave Hrvatske pošte Mostar, nazočili i predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić, ministar financija Zapadnohercegovačke županije Toni Kraljević te gosti iz Zagreba Mario Bebić, direktor Divizije mreža Hrvatske pošte i Željko Zorica, član Nadzornog odbora HP Mostar.

Povezani članci

1

2

Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo