DAVOR BILMAN
NOVA KNJIGA: Nosi mi se moja boja
Manager.ba/tportal.hr Regija 30 siječnja, 2019
Izvor fotografije:
Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Poslovni savjetnik i poznat plesač kojeg je publika upoznala kroz brojna televizijska natjecanja ovih dana pohvalio se još jednim talentom. Davor Bilman kojeg smo donedavno gledali kao jednog od članova žirija u šestoj sezoni 'Supertalenta', napisao je svoju prvu knjigu o prepoznavanju ljudske osobnosti. 

'Nakon (pažljivog) čitanja moje prve knjige 'Nosi mi se moja boja', moći ćete procijeniti nečiju osobnost u roku od 20 sekundi od trena upoznavanja. Naručite svoj primjerak na linku u opisu profila', pohvalio se na Instagramu Davor Bilman kojeg je šira javnost upoznala još u prosincu 2006. kao člana žirija 'Plesa sa zvijezdama' gdje je strogoću 'brusio' kroz osam sezona.

'Knjiga je dugo nastajala u glavi, pisao sam je godinu dana. Neće biti nigdje u prodaji nego samo na mojoj web stranici', ispričao nam je simpatični član žirija 'Supertalenta'.

Davor Bilman je licencirani trener za radionice i treninge na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog predavanja. Završio je Ekonomski fakultet u Zagrebu, sedam godina proveo u prodaji u automobilskoj industriji, nakon čega se posvetio poslovnoj edukaciji i treninzima.


'U knjizi se radi o metodi prepoznavanja ljudske osobnosti prema načinu odijevanja, boji glasa, izgledu, govoru tijela i drugim kriterijima koji omogućuju odmah odrediti nečiji tip osobnosti. Budući sam u prodaji trebao sam nešto brzo i praktično, a ovo ne radi nitko na svijetu pa je po tome jedistveno', rekao nam je i dodao kako će službene promocija knjige biti u siječnju.

 

Instagram


Ljubav prema plesu pretvorio je u posao te s plesnom i životnom partnericom ima plesnu školu. Prije nje bio je u braku, iz kojeg ima 18-godišnjeg sina Lea s kojim dijeli strast prema vožnji i automobilima.

Video
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna
VIDEO
Život je igra! Kako pobijediti? | Velimir Srića | TEDxUniversityofZagreb