KOMPANIJE
MS&Wood će proizvoditi na još nekoliko lokacija u regiji Sarajeva
manager.ba/indikator.ba BiH 27 siječnja, 2021

Kompanija MS&Wood je s novom upravom na čelu usvojila viziju ambicioznog razvoja i rasta poslovanja.

 

Kompanija MS&Wood pored matične lokacije u Fojnici, uskoro će početi razvoj i proizvodnju namještaja na još nekoliko lokacija u regiji Sarajeva.

Ovo se navodi u informaciji kompanije Targer Engineering & Consulting koja je strateški partner MS&Wooda na polju unapređenja poslovnih procesa.

Kompanija MS&Wood je s novom upravom na čelu usvojila viziju ambicioznog razvoja i rasta poslovanja. Pored matične lokacije u Fojnici, razvoj i proizvodnja namještaja će se uskoro odvijati na još nekoliko lokacija u regiji Sarajeva. Postojeći proizvodni asortiman se planira obogatiti dodatnim segmentima visokokvalitetnog namještaja.

Kao odgovor na spomenutu viziju, kao i potrebu da svoje već uređene i organizirane procese dodatno unaprijedi, MS&Wood se opredijelio za uključivanje strateškog partnera. Izbor je pao na Targer E&C. Ovakvim zajedničkim pristupom se želi maksimalno osnažiti razvojna vizija kompanije, te se dodatno učvrstiti temelj uspješne suradnje s renomiranim kupcima širom svijeta.

Jedan od ključnih zadataka suradnje upravo i jeste da se izvrsnom organizacijom operacija i procesa izazove dodatno oduševljenje najzahtjevnijih klijenata poput firme IKEA.

Tagovi:
Povezani članci

1

2