TRAŽIŠ POSAO?
MENADŽERSKE POZICIJE: Zauzmi svoje radno mjesto u nekoj od domaćih kompanija
Manager.ba BiH 29 siječnja, 2019
Izvor fotografije:
unsplash.com

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba .

 

1. REFERENT NABAVE

 

Eurosan je jedna od vodećih tvrtki u BiH u oblasti prodaje profesionalnih sredstava za održavanje higijene i zastupnik svjetski poznatih brandova (Kimberly-Clark, Tork, Diversey, TTS, DonauChem, 3M, Vileda Professional i dr.).

Eurosan djeluje kao ambasador za promicanje svijesti o higijeni koristeći vrhunske proizvode i stručna znanja u kombinaciji s kompletnom uslugom i servisom, stvarajući na taj način dodatnu vrijednost za klijente. Ova kompanija traži: Referenta nabave, na puno radno vrijeme. 

Opis aktivnosti, osobne karakteristike i što se očekuje od kandidata, možete pogledati na ovom linku

Lokacija radnog mjesta: Mostar

Na ovaj otvoreni natječaj se možete prijaviti do 02. veljače 2019. godine. 

 

2. VODITELJ VELEPRODAJE 

 

Tehnomag d.o.o. sa sjedištem u Orašju, jedan od vodećih distributera potrošačke elektronike u regiji, zbog rasta kompanije i povećanja obima posla raspisuje natječaj za radno mjesto: Voditelj veleprodaje.

Neki od uvjeta su VŠS/VSS (prednost je diploma ekonomskog usmjerenja), minimalno pet godina iskustva u veleprodaji u istom ili sličnom segmentu. Ostale potrebne uvjete za ovo radno mjesto možete pogledati na ovom linku

Mjesto rada: Orašje

Natječaj je za prijave otvoren do 04. veljače 2019. godine. 

 

3. VODITELJ POSLOVNE JEDINICE MOSTAR

 

TBG BH d.o.o. kćerka je kompanija Tvornice cementa Kakanj i članica prestižne njemačke kompanije HeidelbergCement.

Osnovna djelatnost kompanije je proizvodnja betona, njegov prijevoz i ugradnja na određenoj destinaciji. 

Za potrebe rada PJ u Mostaru, TBG BH d.o.o. raspisuje oglas za popunu sljedećeg radnog mjesta: Voditelj Poslovne jedinice Mostar.

Ukoliko imate VI ili IV stupanj školske spreme tehničkog ili društvenog smjera, te najmanje jednu godinu iskustva na voditeljskim poslovima, prijavite se na ovaj natječaj do 06. veljače 2019. 

Za više detalja kliknite ovdje

  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
Povezani članci

1

2