TEHNOLOŠKI PARK LIVNO
Linnovate poziva mlade tvrtke da prijave poslovne ideje
Manager.ba/Bljesak.info BiH 25 rujna, 2018

Tehnološki park Linnovate iz Livna uputio je poziv svim inovativnim i poduzetnički orijentiranim osobama, kao i postojećim mladim tvrtkama da prijave svoje poslovne ideje za mjesto u poslovnom inkubatoru.  

Glavni fokus za inkubator su inovativne ideje bazirane na znanju i stvaranju nove vrijednosti, te želja da se u sklopu inkubatora izraste u ozbiljnu tvrtku koja svoje poslovanje zasniva na primjeni novih tehnologija.

Također, u inkubator se mogu prijaviti i postojeće firme, obrti i obiteljska gospodarstva, ne starija od tri godine, koji žele unaprijediti svoje poslovanje.

Tehnološki park Linnovate osnovan je u svrhu poticanja unaprjeđenja ekonomije Hercegbosanske županije, koje će dalje pridonijeti gospodarskom razvoju kroz tehnološki napredna poslovanja, visokokvalitetnu i motiviranu radnu snagu.

Svrha poslovnog inkubatora je pružanje profesionalne poslovne usluge tvrtkama s naglaskom na razvoju i primjeni znanja i tehnologije.  

Budućim svojim partnerima u poslovnom inkubatoru također će pomagati u razvijanju poslovnih ideja i stvaranju novih poslova kroz omogućavanje okruženja za razvijanje posla, pristupima mentorstvu i investitorima, kao i pružanje podrške u marketinškim aktivnostima i unaprjeđenu prodaje.  

Za kandidate i poduzeća koja su već razvila svoje ideje, ali ih žele unaprijediti, inkubator nudi uređen uredski prostor, poslovno savjetovanje, određenu financijsku podršku, usluge treninga i sale za sastanke u razdoblju do 36 mjeseci pod subvencioniranim uvjetima.  

Inače, Tehnološki park Linnovate otvoren je prije mjesec dana.

Osnivači su uspješne poslovne osobe porijeklom iz Livna, među kojima vlasnik kompanije Rimac Automobili Mate Rimac i Marin Jozić, osnivač softverske tvrtke Cox 4.

Povezani članci

1

2

Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo