D.R.GILBERT
LIDERSKE VJEŠTINE: Kako do uspješnog poslovanja i motiviranog tima?
Manager.ba 10 siječnja, 2019
Izvor fotografije:
unsplash.com

D.R.Gilbert Centar Group u veljači ove godine u Sarajevu organizira trening/seminar na temu „Liderske vještine: Kako do uspješnog poslovanja i motiviranog tima?“. 

Seminar će se održati 20. veljače 2019. godine u Hotelu Hollywood na Ilidži u vremenu od 09:00 do 15:15.

Kako radimo?

Trening je organiziran po principu četiri sesije od 90 minuta, koje predstavljaju kombinaciju interaktivnog predavanja i vježbi sa dosta primjera iz prakse. 

Svi polaznici pored edukacije dobivaju radni materijal, certifikat D.R. Gilbert centra, mogućnost konzultacija s predavačem, po završetku seminara.

U pauzama je osiguran laki obrok i osvježenje.

Kotizacija

Kotizacija iznosi 147,00 eura. Sa popustom od 50% cijena po osobi je 72,50 eura. 

Dodatni benefiti za sve prijave do 31.01.2019. kao i za veći broj sudionika iz iste kompanije. 

Više informacija o seminaru može dobiti putem email adrese: [email protected]

 

Modul 1 – Značaj liderstva u suvremenom poslovanju

 

 • Upoznavanje s agendom i ciljevima obuke
 • Uloga i fenomen liderstva
 • Osnovne funkcije liderstva
 • Razlika između lidera i rukovoditelja

 

Modul 2 – Kako uspješno motivirati tim?

 

 • Stimulacija i motivacija tima (prepoznavanje specifičnih pokretača za prodaju kod različitih suradnika)
 • Tehnike i preporuke za uspješnu motivaciju suradnika
 • Kako efikasno uputiti kritiku
 • Karizma lidera

 

Modul 3 – Kako uspješno voditi tim?

 

 • Kako uspješno razvijati različite profile suradnika
 • Vještina vođenja sastanaka
 • Tipovi suradnika u radu sa timom
 • Podjela uloga u timu

 

Modul 4 – Kakav je naš liderski stil?

 

 • Liderski stilovi (upravljački, instruktorski, utjecajan i suradnički)
 • Liderstvo i promjena
 • Prednosti i nedostaci određenih liderskih stilova
 • Evaluacija seminara i dodjela certifikata

Kome je seminar namijenjen?

Svim direktorima, vođama projekata, menadžerima, rukovoditeljima, liderima, HR menadžerima i svima koji to žele postati.

Ako ste od ključnog značaja za funkcioniranje jedne kompanije, organizacije ili korporacije, onda je ovaj seminar upravo za Vas. 

 

 

Zašto preporučujemo seminar

Zato što je u poslu mnogo šefova, a malo pravih lidera.

I dok su prvi orijentirani na formu (poziciju, titulu) i traže svoja prava, drugi su usmjereni na dostignuća, rezultate, misije i više ciljeve. 

Pravi lideri su orijentirani na odgovornost a ne na svoja prava.

Oni drastično mogu promijeniti kvalitetu i produktivnost jedne organizacije.

Tko je predavač?

 

 

Dragiša Ristovski (D.R. Gilbert) posjeduje više od 25 godina praktičnog poslovnog iskustva na različitim pozicijama, od komercijaliste na terenu do direktora. 

Kao trener poslovnih vještina počeo je raditi prije 15 godina, a danas su oblasti njegove ekspertize direktna prodaja, pregovaranje, motivacija zaposlenih i liderstvo.

Autor je 13 knjiga, bestselera „Gube samo oni koji ne igraju i „Arena prodaje“, objavljene pod pseudonimom D.R. Gilbert.

Kasnije su uslijedile knjige: „Dobijaju svi oni koji igraju“, „Lider je u vama“, „Prodajni ring“, Mapa uspeha“, „Veština uticaja“ „Kako unaprediti svoje pregovaračke veštine“, „Kako postati efikasan menadžer prodaje”, “101 tehnika uticaja” i “21 ZAŠTO i samo jedno KAKO”, „Arena prodaje u XIX veku“ i „Dobar govor vredi više od 1000 reči“ i “Liderski iskorak u budućnost”.

U poslovnim krugovima je poznat kao energičan predavač koji na svojim seminarima i treninzima pozitivnom energijom konstantno drži pažnju i motivira slušatelje.  

Osnivač je direktor D.R. Gilbert centar group-a d.o.o. i D.R. Gilbert consultinga kao i suvlasnik u još dvije firme. 

Radi kao stalni konzultant unaprjeđenja prodaje za više renomiranih kompanija širom regije.

Početkom 2012. godine osnovao je „Akademiju komercijalne komunikacije“ koja je zvanično otpočela sa radom 02. lipnja kada je upisana prva generacija polaznika. 

2014. godine osnovao je “Akademiju menadžerskih veština”. Pored Akademija kreator je još 11 autorskih programa edukacije poslovnih vještina, kao i pokretač regionalne Konferencije prodajnih strategija.

Jedan je od osnivača Lyceum sistema koji je kreirao inovativnu softversku aplikaciju koja sadrži jedinstven sustav mjerenja kompetencija zaposlenih u prodaji i prodajnom menadžmentu.

2016. je osnovao HR Professional Solution - kao inovativan sveobuhvatni pristup podrške kompanijama u svim segmentima ljudskih resursa, a 2017. je pokrenuo D.R. Gilbert Books koji se bavi izdavačkom djelatnošću.

Svoju trenersku edukaciju je stjecao na brojnim seminarima i treninzima, a značajno upotpunio nezamjenljivim praktičnim iskustvom. 

Tijekom svoje karijere je održao više od 2.500 treninga, seminara i predavanja u svim zemljama bivše Jugoslavije na kojima je sudjelovalo nešto više od 40.000 polaznika.

Do sada su na njegovim seminarima prisustvovali predstavnici iz više od 1.200 kompanija među kojima su: Banca Intesa, ProCredit banka, Bosch, NIS Gasprom Neft, Komercijalna banka, Alpha banka, Piraeus Bank, Coca-Cola Hellenic, Fiat Srbija, Uniqa osiguranje, Hemofarm BIH, Triglav savjetovanje, Aura osiguranje, Merkur Osiguranje BiH, Neoplanta, Galenika, Metalac, Generali osiguranje Srbija, Peštan, HE Đerdap, Bambi-Banat, Hemofarm BiH, Galerija podova, Tarkett Group, BASF, Rafinerija Modriča, Erste banka, Office shoes, NLB banka (BIH), OTP banka, Natron Hayat, Zepter International, Jub boje, Perutnina Ptuj, DM drogerie, Crnogorski Telekom, Schneider Electric, Partner MF, B Pharm...

2011. godine je započeo suradnju s Mokrogorskom školom menadžmenta gdje održava obuke u oblasti prodajnih vještina. 

U studenom 2008. godine u organizaciji kompanije Hemel imao je priliku održati predavanje na kojem je gostovao jedan od najvećih svjetskih autoriteta iz oblasti marketinga i prodaje J. Conrad Levinson. 

Objavio je više od 300 tekstova u poslovnim i uže stručnim časopisima sa aktualnim poslovnim temama. Bio je gostujući predavač na mnogim konferencijama, a za svoj rad i dostignuća je dobio i nekoliko zvaničnih priznanja.

Potiče iz poduzetničke obitelji – peta generacija poduzetnika, a po formalnom obrazovanju je diplomirani ekonomist. 

U slobodno vrijeme svira gitaru i bass gitaru u grupi Swing Ring. Rođen je 1973. godine. Oženjen je suprugom Anom i ima kćerku Helenu.