SAVJETI
Legendarni govor Keanu Reevsa: Mrzim svijet gdje klinci sebe smatraju uspješnim dok se voze u autu koja im je tata kupio
manager.ba/edukacija.info 15 srpnja, 2020
Izvor fotografije:
edukacija.info

Mrzim svijet u kojem žene neće djecu, a muškarci ne žele obitelj. Gdje klinci sebe smatraju uspješnim dok se voze u autima koja im je tata kupio. Gdje netko s malo moći ponižava sve ostale…

 
Jedan od omiljenih glumaca širom svijeta, Keanu Reeves, ne eksponira se puno u javnosti, ali kada joj se obrati, njegove riječi se dugo pamte.

Prenosimo dio govora Keanu Reeves koji je oduševio cijeli svijet:

“Mrzim svijet u kojem muškarci oblače svoje žene kao prostitutke, otkrivajući sve što treba da bude sakriveno. Svijet gdje nema koncepta časti i dostojanstva.

Gdje žene neće djecu, a muškarci ne žele obitelj. Gdje klinci sebe smatraju uspješnim dok se voze u autima koja im je tata kupio. Gdje netko s malo moći ponižava sve ostale.

Gdje licemjeri viču da vjeruju u Boga, sa bocom alkohola u ruci i odsustvom razumijevanja religije. Gdje se skromnost smatra manom. Gdje su ljudi zaboravili ljubav, već samo gledaju kako da se okoriste od partnera.

Gdje momčići u klubovima ispijaju novac svojih roditelja uz primitivne zvuke i odvratne grimase, a djevojčice se zbog toga u njih zaljubljuju.

Gdje se muškarci i žene još dugo neće razlikovati i gdje se sve to naziva slobodom izbora. Ja to jednostavno ne mogu da prihvatim.

Ja biram drugačiji put!”

Tagovi:
Video
STIPE KRIŠTO, B KRUG
Birao je: Njemačka ili Livno
DR. GORAN ĐUZEL, POLIKLINIKA VITALIS
Javni zdravstveni sustav mora biti zdrav
JOSIP MARTINOVIĆ
Hercegovačka vina imaju dobru cijenu, vrijeme je za sljedeću razinu