SAJAM PRIVREDE U TEŠNJU
Kompanija Nobel već tradicionalno izlagala na Sajmu privrede u Tešnju
Manager.ba BiH 17 lipnja, 2019
Izvor fotografije:
nobel.ba

U organizaciji Udruženja privrednika Biznis centar Jelah, Tešanj u periodu od 13. do 16. lipnja, u gradu poznatom kao čudo bosanskog biznisa, održan je 15. Međunarodni sajam privrede Tešanj 2019 koji je okupio više od 300 izlagača iz Bosne i Hercegovine Nizozemskee, Italije, Njemačke, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore i Turske.

 

 

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Sjeverna Makedonija. 

Kompanija Nobel Corporation iz Mostara već četvrtu godinu zaredom sudjeluje na sajmu, predstavljajući svoje proizvode te inovacije i najnovije svjetske trendove u tretiranju vode.

 

 

Obzirom da sajam u Tešnju nema isključivo komercijalni karakter, cilj Nobela je bio intenzivirati susrete i stvoriti nove ideje za neke buduće smjerove poslovanja.

Nobel Corporation je tvrtka sa raznovrsnom ponudom proizvoda, na sajmovima uvijek izlažu i novitete koje predstavljaju širem tržištu.

Tijekom jeseni i zime fokus stavljaju na oblast grijanja (konvektori i radijatori) i bojlere, dok je u toplijem dijelu godine naglasak na filtriranju vode i sistemima za uštedu vode i energije.

 

 

 

Tešanj, poslovno najperspektivnija poslovna zajednica, ima jako puno proizvodnih poduzeća koji u svom procesu proizvodnje trebaju odgovarajuću pripremu vode.

Nobel ima dugogodišnje iskustvo kada je u pitanju oblast filtriranja vode i priprema vode za pojedine industrije.

Na tešanjskom sajmu su djelatnici Nobela govorili o značaju pripreme vode za odgovarajuću industriju, i svim zainteresiranima, a s potkrijepljenim argumentima višegodišnjeg iskustva, dali i konkretne odgovore i ponudili rješenja.

 

Povezani članci

1

2

Najnovije vijesti
Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo