POZIV
Kompanija Nobel poziva potencijalne distributere na suradnju
Manager.ba BiH 10 ožujka, 2020
Izvor fotografije:
nobel.ba

Nobel Corporation je nagrađivana kompanija u privatnom vlasništvu koja je na tržištu BiH je prisutna s četiri različita programa.


Ukoliko se Vaša kompanija bavi grijanjem ili vodomaterijalom i nalazite se na području Banja Luke imamo jedinstvenu ponudu za Vas.

Naime, kompanija Nobel Corporation, sa sjedištem u Mostaru, poziva sve potencijalne distributere svojih programa da posjete njihov štand na predstojećem sajmu Grames Demi u Banja Luci, koji će se održati od 18. do 21. 03. 2020. godine, a s ciljem potencijalne buduće suradnje.

Nobel Corporation je nagrađivana kompanija u privatnom vlasništvu koja je na tržištu BiH je prisutna s četiri različita programa:

Atlantic konvektori i radijatori - električno grijanje na struju bez cijevi i kotlovnice, namijenjeno za stambene i poslovne prostore. Na našem tržištu su prisutni više od 20 godina i stekli su povjerenje tisuća korisnika čemu svjedoče i njihova iskustva. Danas Atlantic konvektori zauzimaju 60% ukupnog tržišta konvektora u BiH.

Atlantic bojleri za vodu - nova generacija bojlera s dijamantnim premazom i prvim bojlerom na čijem grijaču se ne skuplja kamenac.

Nobel filteri i sistemi za filtriranje vode - najsuvremenija rješenja za filtriranje pitke vode od domaćinstva do industrije i tretiranja vode za različite potrebe (punionice vode, bolnice, laboratorije, pekare, proizvodnju stakla, hrane, piva, sokova, ugostiteljstvo).

Sistemi za uštedu vode i energije - Ecofriend sistemi koji štede vodu i energiju pri tuširanju i osobnoj higijeni od minimum 50%.

 

Više o kompaniji Nobel pogledajte OVDJE.

Povezani članci

1

2

Najnovije vijesti
Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo