PROJEKTI
Karla Kustura i Vedad Karić pobjednici na "Hercegovina Classic 2022."
manager.ba 26 rujna, 2022

Odličnom vožnjom u Hercegovini na jučerašnjoj utrci "Hercegovina Classic" koja se bodovala za Premijer ligu Bosne i Hercegovine, još jednom naslov prvaka potvrdio je Vedad Karić (Rotacija Spin).

 

Karić je još jednom pokazao odličnu formu odvozivši ovu utrku u vremenu od (0.24.44) te tako osigurao naslov pobjednika u Elitnoj kategoriji. Slijedi ga Dražen Akrap (Rotacija Spin) na drugom mjestu, te Tarik Pihljak (Rotacija Spin) na trećem mjestu.

U Ženskoj kategoriji kao najbolja se pokazala mlada Karla Kustura (X Factory), koja je utrku završila u vremenu (0.25.26), a slijede je Biljana Krtalić (BK Mostar) na drugom mjestu, te Martina Čondra (Rotacija Spin) na trećem mjestu.

Napomenimo, utrku Hercegovina Classic organizirala je Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl" u suradnji sa Biciklističkim Savezom BiH, te Sportskim Savezom Grada Mostara. Bila je ovo jako bitna utrka za sve bicikliste, a Mostar i Hercegovina su se još jednom pokazali kao odlični domaćini te prezentirali svoju zemlju u najboljem svjetlu.

"Bila je ovo jako lijepa trka i ujedno i jako teška i zahtjevna. Na samom početku krenuo sam jako, nametnuo sam tempo i uspio sam do samog kraja zadržati dobru poziciju i završiti kao pobjednik. Veliko hvala organizatoru na odličnoj organizaciji, doista uvijek je lijepo posjetiti Hercegovinu i sretan sam što se ova utrka održala upravo ovdje", izjavio je Vedad Karić.

Bitno je spomenuti da je na utrci nastupilo stotinjak vozača iz zemalja regije, a neki su čak i iz Slovačke došli da voze utrku. Prelijep dan, odlična organizacija i na kraju vrhunski realizirana utrka upotpunilo je ugođaj svim sudionicima ovog događaja koji se održao u Hercegovini.

"Izuzetno nam je drago što smo još jednom uspješno organizirali ovu utrku i sretni smo što je sve proteklo u najboljem redu. Nakon jako lijepe biciklijade u Gradu Mostaru kojom smo promovirali biciklizam kao urban i zdrav način življenja, današnjom utrkom "Hercegovina Classic" koja promovira biciklizam kroz sport završavamo ovaj projekt te možemo kazati kako smo zadovoljni. Zahvalio bih se svim sponzorima i prijateljima koji su na bilo koji način pomogli naš projekt, kao i svim medijima koji šire ove pozitivne priče" izjavio je Toni Zorić, organizator ove utrke.

"Također zahvalio bih se svim sudionicima ove utrke na odzivu, te na fer i korektnoj borbi, a posebno hvala ide MUP HNŽ\K što su se pobrinuli za sigurnost svih sudionika te osigurali da utrka prođe u najboljem redu", dodao je Zorić.

Utrka "Hercegovina Classic" organizirana je uz potporu generalnog pokrovitelja: Federalno ministarstvo kulture i sporta, te uz podršku Vlade HNŽ/K, partnere: Sportski Savez Grada Mostara, Turistička zajednica HNŽ/K, Ministarstvo unutarnjih poslova HNŽ/K, te sponzore: Mepas Mall, Hercegovina Vino, voda LEDA i restoran Konoba Goranci.

Video
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce
IVAN ŠIMIĆ, HERTRONIC
I uspješan poduzetnik i vrstan književnik
Savjeti