SVIJET AUTOMOBILA
Jeep teritorij na Jahorini i Bjelašnici
Manager.ba BiH 11 veljače, 2019

Proteklog vikenda na Bjelašnici i Jahorini, JEEP je službeno zauzeo svoje mjesto na startnim pozicijama i utabao je svoje zimsko stanište.

Naime, kao dijamantni sponzor EYOF 2019,  na lokacijama Babin dola (Bjelašnica) i Poljica (Jahorina) JEEP je za sve pristune posjetitelje osigurao aktivnosti  na snijegu uz postavku modela Wrangler, Renegade, Grand Cherokee, Cherokee i Compass koje su svi zainteresirani mogli pobliže upoznati.

 

 

Brojne JEEP nagrade podijeljene su svima koji su se odlučili sudjelovati u zanimljivim igrama na snijegu, kao što su boćanje, ubacivanje u koš, navlačenje konopca za koji je vezan Jeep i druge. Osim toga, posjetitelji su imali mogućnost zagrijati se i odmoriti uz tople napitke, a da bi atmosfera bila zagrijana pobrinuo se i DJ.  

U isto vrijeme, u centru grada, točnije ispred SCC-a, JEEP je izložio ove svoje modele gdje su ih prolaznici mogli pogledati i pobliže se upoznati sa svim detaljima ovih modela.  

 

 

Druženje sa Jeep modelima u na Bjelašnici i Jahorini očekuje vas i ovog vikenda, 16. i 17. veljače u vremenu od 12 do 15 sati. Dobrodošli!
 

Povezani članci

1

Video
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna
VIDEO
Život je igra! Kako pobijediti? | Velimir Srića | TEDxUniversityofZagreb