WEBINAR
ISKUSTVA IZ PRAKSE Drvoprerađivačka industrija u BiH: Kako osigurati kontinuitet poslovanja u vrijeme krize
manager.ba/pit.ba 04 listopada, 2021
Izvor fotografije:
pit.ba

Tijekom panel diskusija oba dana sudionici će imati priliku čuti iskustva iz prakse kada je u pitanju stanje na glavnim  izvoznim tržištima, organizaciji proizvodnje i nabavke sirovine, te će posebno biti riječi o upravljanju ljudskim resursima i perspektivama u ovom segment.

 

Drvoprerađivačka industrija u BiH jedna je od strateških grana privrede i na osnovu zvaničnih izvještaja zabilježen je rast tijekom prva dva kvartala 2021.,a posebno u oblasti namještaja. 

Ova grana industrije napravila je suficit od 700 milijuna maraka.

Pored otežanog procesa nabavke sirovina i borbe za cjenovnu konkurentnost, zajednički izazov s kojim se sve kompanije u drvnom sektoru suočavaju, odnosi se na regrutaciju, obuku i zadržavanje radne snage kao i upravljanje unutrašnjim procesima. 

O rješenjima za trenutne izazove, trendovima i perspektivama drvoprerađivačke industrije govorit će se na webinaru i panel diskusiji koju organizira Targer Engineering & Consulting, u okviru EU4BusinessRecovery projekta, financiranog od strane Europske unije i vlade SR Njemačke, a koji implementiraju GIZ, ILO i UND.

Webinar pod nazivom "Rješenja za trenutne izazove kompanija BH drvne industrije - Kako osigurati kontinuitet biznisa u vremenu krize” održava se u dva termina, i to 

• Četvrtak, 07.10.2021. od 13.00 do 15.00 
• Petak, 08.10.2021. od 10.00 do 12.00 

Tijekom panel diskusija oba dana sudionici će imati priliku čuti iskustva iz prakse kada je u pitanju stanje na glavnim  izvoznim tržištima, organizaciji proizvodnje i nabavke sirovine, te će posebno biti riječi o upravljanju ljudskim resursima i perspektivama u ovom segment. Stručnjaci iz oblasti SCMA-a i HR-a predstavit će trendove i dati savjete specifične za kompanije drvoprerađivačke industrije. Na ovom online događaju će govoriti vrhunski domaći i međunarodni eksperti za upravljanje i proizvodnju kao i direktori i vlasnici bh. kompanija iz drvne industrije. Kompletan program i govornike možete pogledati ovdje. 

Webinar i panel diskusija su namijenjeni menadžerima, direktorima, poduzetnicima i ekspertima svih kompanija iz drvne i  industrije namještaja Bosne i Hercegovine i regije SEE, kao i svim zainteresiranim sudionicima koji surađuju ili imaju dodirnih tačaka s drvnom industrijom. 

Sudjelovanje na Webinaru je besplatno! 

Putem linka se prijavite na webinar 

Projekt EU4BusinessRecovery podržava mikro, mala i srednja poduzeća u Bosni i Hercegovini da nastave s poslovanjem i očuvanjem radnih mjesta, a posebno će podržati poduzetnice, mlade i druge ranjive skupine u osnivanju vlastitih biznisa i u prevladavanju negativnog učinka pandemije Covid-19 stvaranjem otpornijeg poslovnog okruženja. Ukupna vrijednost projekta iznosi 13,7 milijuna eura, a zajednički ga financiraju Europska unija (13 milijuna eura) i Vlada Savezne Republike Njemačke (0,7 milijun eura). EU4BusinessRecovery zajedno provode GIZ, ILO i UNDP, od 2021. godine do 2023. godine

  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
Tagovi: