POZITIVAN PRIMJER
Inovativni eco-friendly proizvod: Mladi Bišćanin predstavljat će našu zemlju na EXPO
manager.ba/akta.ba BiH 01 prosinca, 2021
Izvor fotografije:
akta.ba

Jedan od proizvoda je i Suno multifunkcionalni solarni stol modernog dizajna koji je savršen dodatak bilo kojem prostoru na otvorenom. Omogućava istovremeno punjenje četiri „pametna telefona“.

 

Ambasadorica Bosne i Hercegovine u Češkoj Republici, Martina Mlinarević, ugostila je u svojoj rezidenciji u Pragu Adnana Lubića.

Mladi Bišćanin osnivač je i CEO kompanije Insuno koja kreira inovativne eco-friendly proizvode.

On će našu zemlju predstavljati na prestižnom Expo 2020 u Dubaiju.

Bh. ambasadorica je tako nastavila sa praksom pružanja podrške mladim i perspektivnim ljudima iz naše zemlje koji borave u Češkoj.

"Danas sjajna posjeta i razgovor u ambasadi, te želja da vam predstavim jednu izvrsnu priču i osobu iz Bosne i Hercegovine - Adnan Lubić iz Bihaća je osnivač i CEO kompanije Insuno koja kreira inovativne eco-friendly proizvode", objavila je ambasadorica.

Prijem kod ambasadorice Mlinarević

Prijem kod ambasadorice Mlinarević

Jedan od proizvoda je i Suno multifunkcionalni solarni stol modernog dizajna koji je savršen dodatak bilo kojem prostoru na otvorenom. Omogućava istovremeno punjenje četiri „pametna telefona“. Također, ovaj stol ima sef za dragocjenosti, a njegova prednja ploča pruža LED ambijentalno svjetlo koje noću još više uljepšava prostor. Integrirani solarni panel omogućava da se stol lako puni bez potrebe za spajanjem na električnu mrežu te na taj način štiti okolinu, energetski je efikasan i financijski efektivan.

"Suno stol se uskoro predstavlja na EXPO-u u Dubaiju, a Insuno kroz naredni period otvara svoju firmu i u Češkoj (gdje je Adnan proveo i jedan dio života i odrastanja), a mi smo im se stavili na raspolaganje za svu moguću podršku. U nastavku vam dostavljamo i link na ove mlade, talentirane i odlične momke te se nadamo da će im i ova priča ovdje donijeti mnoštvo novih kontakata i poslovne suradnje", napisala je Mlinarević na svom Facebook profilu.

Tagovi:
Najnovije vijesti
Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce