PROJEKTI
Info sesija EU4Agri za dodjelu 2,55 milijuna KM
manager.ba/biznisinfo.ba BiH 18 studenog, 2020
Izvor fotografije:
biznisinfo.ba

Info sesija za sve zainteresirane za prijavu na javni poziv projekta Europske unije EU4Agri za dodjelu 2,55 milijuna KM bespovratnih sredstava, investicija u ruralni turizam u BiH bit će održana u četvrtak, 19. studenog/novembra 2020. godine.

 

– Glavni ciljevi javnog poziva su razvoj ekonomskih aktivnosti u ruralnim područjima, stvaranje novih i očuvanje postojećih radnih mjesta, te očuvanje prirodne i kulturne baštine, odgovarajući ujedno i na potrebe za oporavkom od krize prouzrokovane COVID-19 pandemijom u BiH – priopćeno je iz UNDP-a.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u Bosni i Hercegovini, info sesija će biti održana online putem Facebook stranice projekta EU4Agri (www.facebook.com/eu4agri).

Tom prilikom zainteresirani će moći dobiti potrebne informacije o uvjetima i načinu prijave na javni poziv, kao i odgovore na pitanja koja budu mogli imati.

U priopćenju se navodi da je javni poziv projekta EU4Agri otvoren isključivo za partnerstva koja čine podnosilac prijave i minimalno tri partnera.

Podnositelj prijave može biti jedinica lokalne samouprave, poduzeće ili obrt koji se bave pružanjem turističkih usluga i/ili proizvoda.

Zainteresirani mogu pristupiti javnom pozivu putem web stranice projekta EU4Agri, a krajnji rok za podnošenje prijava je 21. prosinac/decembar 2020. godine do 15.00 sati – navode iz UNDP-a.

Napominju da je EU4Agri (2020-2024) projekt Europske unije vrijedan 20,25 milijuna eura čiji je cilj modernizacija poljoprivredno-prehrambenog sektora u Bosni i Hercegovini.

Projekt provode i sufinanciraju Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH i Češka razvojna agencija (CzDA).

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Najnovije vijesti
Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo