ASOCIJACIJA PODUZETNIKA HERCEGOVINE
INFO DAN APH: Kako dobiti i koristiti velike količine sredstava za potrebe Vašeg poduzeća
Manager.ba 19 lipnja, 2019
Izvor fotografije:
ap-herc.ba

Asocijacija poduzetnika Hercegovina organizira Info dan za članice Asocijacije na temu „Partneri za lokalni ekonomski razvoj: Razvijanje partnerstva sa privatnim sektorom‘‘.

Info dan  je upravo organiziran za potrebe upoznavanja članova APH mreže i partnera s novim programo koji podupire javno-privatnu suradnju.

Program omogućuje korištenje tj dobivanje velike količine sredstava za potrebe Vašeg poduzeća, uz koristan društveni rad, a i mogućnost BESPLATNOG rada od strane Redah organizacije na stvaranju koncepta projekta s kojim ćete onda sigurno dobiti novac.

Tehnički sekretarijat BFC Mreže za Federaciju BiH (REDAH) i GIZ Otvoreni regionalni fond za modernizaciju općinskih uslugate Asocijacija poduzetnka Hercegovine (APH) pozivaju na okrugli stol “Interakcija javnog i privatnog sektora kroz razvojna partnerstva u BFC SEE općinama i gradovima”. 

Okrugli stol će se održati, 24 .06.2019. (pon.) u zgradi INTERA TP, Bišće polje bb, s početkom u 10h sati u dvorani/sali Boston, 2 kat. 

 Ovu inicijativu za razvijanje javno-privatne suradnje je  pokrenula regionalna mreža za povoljno poslovno okruženje u JugoistočnojEvropi (BFC SEE mreža) uz podršku GIZ-a.