TRGOVINA
Imamo datum otvaranja H&M-a u Tuzli
manager.ba/akta.ba BiH 28 listopada, 2021
Izvor fotografije:
akta.ba

Otvaranje ove H&M prodavnice u Tuzli bilo je najavljeno za jesen prošle godine, ali je pomjereno za ovu godinu zbog pandemije corona virusa.

 

Prva H&M prodavnica u Tuzli bit će otvorena 11. studenog/novembra, u 9.00 sati, u okviru Bingo City Centera kazali su nam iz H&M-a.

"Posjetitelji će u periodu od 11. do 14. studenog/novembra imati priliku da iskoriste popuste do 50 posto na odabrane artikle. U prodavnici koja ima 2.000 kvadratnih metara naći će se bogata ponuda i raznovrstan asortiman ženske i muške odjeće, kao i kolekcije za tinejdžere, djecu i bebe, uključujući i modne dodatke. H&M je poznat po modi i kvaliteti po najpovoljnijoj cijeni na održiv način. Odličnom ponudom i najnovijim trendovima, H&M pruža inspiraciju posjetiocima da sami kreiraju vlastiti stil.", kazala je Irena Mihajilović iz odnosa s javnošću H&M.

Podsjetimo, otvaranje ove H&M prodavnice u Tuzli bilo je najavljeno za jesen prošle godine, ali je pomjereno za ovu godinu zbog pandemije corona virusa. Inače, na teritoriji Bosne i Hercegovine ova kompanija posluje od 2019. godine, kada je otvorena prva prodavnica u Banjoj Luci.

  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
Povezani članci

1

2

Tagovi: