MOSTAR WINE FEST 2019
Humanitarni karakter Mostar Wine Festa
Manager.ba BiH 17 srpnja, 2019

Središnji događaj ovog ljeta u Hercegovini je definitivno Mostar Wine Fest.

Događaj će biti održan 31.07. i 01.08. u organizaciji LUX Business Bara, Bar Akademije i From Herzegovina with love, na lokaciji na kojoj se nalazi LUX Business Bar, u atrijuu i na terasi Intera T.P., Bišće Polje b.b. u Mostaru.

Idejna koncepcija Mostar Wine Festa je okupiti sve vinare, hotelijere, restoratere, sommeliere i ugostitelje ali i sve druge ljubitelje vina i onoga što se uparuje sa vinom jako dobro, gastro sireva, autentičnih mesnih delikatesa, čokolade i inteligencije.

Cilj festivala je networking, suradnje, uvezivanje i promocija novih ideja u vinarstvu i ugostiteljstvu.

Međutim, organizatori su odlučili učiniti i dobro djelo kroz ovaj festival.

Naime, u suradnji sa jednim od najpoznatijih hercegovačkih zabavnih brandova, eroGAG-om, organizatori su odlučili dati humanitarni karakter Mostar Wine Festu.

Kroz Mostar Wine Fest će biti organizirana bogata tombola, a za svaku kartu za Mostar Wine Fest koja bude kupljena preko kupikartu.ba, 20% iznosa će se darovati Udruzi za beskućnike Minores, Mostar.

'U bogatoj tomoli, zajedno sa izlagačima Mostar Wine Festa, bit će uključeni brojni partneri iz cijele Bosne i Hercegovine, jer želimo u što većem broju dočekati prvi Mostar Wine Fest, a s druge strane, da postanemo društveno koristan projekt, odnosno festival koji će iz godine u godinu postajati sve veći i veći', kazao je Kristian Marić, vlasnik LUX Business Bara i jedan od organizatora Mostar Wine Festa.
 

Povezani članci

1

2

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce