GASTRONOMIJA
Hrana Gurmana stavlja kvalitetnu bh hranu na online mapu
Manager.ba/bljesak.info BiH 06 kolovoza, 2020
Izvor fotografije:
bljesak.info

Na mapi se trenutno nalazi više od 80 proizvođača i 30 trgovina i restorana, a mapa će se kontinuirano ažurirati tijekom kampanje.

 

Kampanja Hrana Gurmana objavila je danas online mapu na kojoj se nalaze mikro, mali i srednji proizvođači visokokvalitetne hrane iz sektora voća i povrća, mljekarstva, peradarstva, meda, ljekovitog i aromatičnog bilja, šumskog voća i gljiva.

Mapa nadalje uključuje delikatesne radnje kao i restorane koji u svojoj kuhinji koriste domaću gurmansku hranu.

Cilj ove interaktivne online mape je povezati ljubitelje gurmanske hrane s njenim proizvođačima i olakšati pretraživanje omiljenih vrsta proizvoda u različitim dijelovima zemlje.

Online mapa ''Hrana Gurmana'' sastavni je dio kampanje te pruža osnovne informacije o svakom promoviranom proizvođaču hrane i kozmetike, opis njihovih proizvoda i kontakt informacije, te listu trgovina u kojima ih je moguće kupiti ili naručiti.

Na mapi se trenutno nalazi više od 80 proizvođača i 30 trgovina i restorana, a mapa će se kontinuirano ažurirati tijekom kampanje.

Kampanja Hrana Gurmana, koju provodi Sweden/USAID FARMA II projekt, odvija se na pet kanala društvenih medija, uključujući Facebook, Instagram, Twitter, YouTube i LinkedIn, te na web stranici FARMA II projekta, navodi se u PR priopćenju.

Opći cilj kampanje je pomoći malim poduzećima da se nose s negativnim ekonomskim učincima pandemije COVID-19, pomažući im da povećaju prodaju i broj kupaca. 

Tagovi:
Video
VIDEO
Maja Miljević: 8 koraka do uspješnog početka biznisa
VIDEO
Kako izgraditi osobni brend - 5 ključnih elemenata
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana